låter pianot spela ända tills det blir kolsvart

skola, äckligt matteprov,träffa ihssan, sova tre timmar  GE MIG S-O-M-M-A-R


our love is magical

Var i skolan i fredags eftersom magen inte gjorde ont mer, konstigt nog hade frida haft samma sak som jag hade?
Annars har helgen har varit bra! i fredagskväll var vi på steves och fikade med ihssans vänner och sedan åkte jag älskling och taha hem till camilla för att fira hennes birthday. Igår åkte jag och älskling med mamma och provade bilar vid halv elva sedan skjutsade vi honom till tåget och efter det shoppade jag och mamma. Ihssan kom till mig igen vid åtta när han hade kommit hem från västerås och resten av kvällen va vi med taha.

Gick upp halv tolv imorse skulle iväg på bal och bröllopsmässan men sen smsa johanna och sa att det var ovärt så tur att man inte gick då!


 

I'm just a thought away for you, babe

Igår tog jag bussen hem från rese efter skolan och fick en sån sjuk smärta i magen när jag satt på bussen. Det gjorde så ont att jag inte kunde sitta still och fick svårt att andas. Jag ville bara gå av bussen och lägga mig på marken men jag satt kvar tills bussen var utanför mig. När jag kom hem ringde min bror sjukupplysningen och min mamma som kom hem direkt. Efter kanske en halvtimme slutade det göra ont så vi behövde inte åka till akuten. Vet fortfarande inte vad felet är men jag stannade iallafall hemma från skolan idag

Someday we gonna rise up on that wind you know

Sitter i skolan har sista lektionen UF, vi slutar fyra men jag ska ta bussen hem snart. Blir inget firande av Arvid idag eftersom mamma är borta så vi ska bara käka pizza hemma, mumma!


bara för dig älskling!

när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte

Klarat av skoldagen, sedan varit hemma och sovit några timmar. Imorgon fyller min storebror 19 år, känns som det var igår vi var små snorungar. Ska läsa lite materialkunskap sedan ska jag gå och lägga mig eftersom vi måste upp lite tidigare och sjunga för honom imorgon!

stod på toppen av ett berg och bara skrek ut

Varit med min älskling hela helgen och försökt att gå ut utan mitt bandage och det gick bra till en början. Men nu har jag ondare i nyckelbenet och ryggen eftersom det läkt lite snett. Ätit extra starka värktabletter, tillbringat dagen på spikmattan och duschat varmt men inget verkar hjälpa. Att bryta nyckelbenet är verkligen hemskt och jag önskar verkligen ingen denna smärta

i'm feeling like you letting go

Nu drar jag mig ut mot bussen! en lektion i skolan och efter det en snabbis på stan PUSS



jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen

Varit i skolan hela veckan och det har gått helt ok. Fredag imorgon och ska träffa min bebi, can't wait! Och eftersom jag inte ska på idrotten blir det även sovmorgon till tolv imorgon!

saknar sommareen



I know a got angels watchin me from the other side

ont ont ont ont
pga nyckelbenet har hållningen blivit fel och skulderbladet står ut på högersidan av ryggen :( IT REALLY HURTS annars har helgen varit bra, tackar för mig.


i promise to make you happy

Ni kommer aldrig tro vad jag gjorde imorse haha. Vaknade vid halv nio och morgontrött som jag är skulle jag bara gå upp för att gå på toa men fastnade i täcket och faller pladask på golvet :( skrapade upp knät och nyckelbenet har flyttat sig lite tror jag. PLUS allt detta är jag verkligen förkyld, legat i soffan hela dagen annars har jag bara gått till köket och tillbaka. Alla mongolider i min klass sitter just nu på föräldrarmöte och min mamma skulle åka dit nu, önskar nästan jag var där vill ju också ha fika....

hejhej vintertider

Är så himla glad att jag var hemma idag för imorse vaknade jag med feber,halsont och ont i hela kroppen KUL. Tvingade upp mig själv ur sängen klockan elva sen hann jag bara käka frulle innan min syster och min bror kom hem och klockan redan var två. Tiden går äckligt snabbt när man är hemma och jag har inte gjort ett piss, inte för att jag kan göra så mycket heller. Sitter och väntar på mamma som skulle hjälpa mig med en hemuppgift men hon springer runt på stan nu istället..mammor borde inte få vara ute efter tolv eller?


vill dra härifrån NU

vi both thought that love last forever

Var uppe klockan tio imorse och höll på att dö så jobbigt det var. Åkte till skolan en snabbis vid ett tillsammans med mamma och hämtade lite böcker. Det är bättre nu och jag slipper de starka morfintabletterna SKÖNT jag var lite lost där ett tag.. hehe. Jag tror jag ska gå på föräldrarmötet på onsdag och sedan vara i skolan resten av veckan även om det blir lite jobbigt.

i'm back on track!

every little thing is gonna be alright

Det gör förbaskat ont att bryta nyckelbenet och jag kan knappt göra någonting, bra början på året veeerkligen. Snart börjar skolan och jag vill verkligen inte dit, funderar starkt på att byta men vi får se vad som händer. Jobbigt med första veckan eftersom jag varken kan skriva eller få på mig kläder hehee, det löser nog sig!

broken

Åkte till simhallen igår med mina old friends magdalena och emmie, kul att träffa dem men sedan blev dagen mindre skoj. Vi ramlade av båten i rutschkanan och jag slog i mitt nyckelben. De på simhallen trodde inte den var bruten men tyckte jag skulle åka upp till akuten, det räckte med att vi kom upp till omklädesrummet så höll jag på att svimma. Fick knappt på mig några kläder förutom maggans kofta och mjukis för det gjorde så ont. Tjejen från simhallen kom för att titta till oss och påpekade att jag var helt vit i ansiktet så hon sprang efter vatten och fribiljetter till oss sedan kom mamma och vi körde till akuten. Där var det mycket folk och jag fick gå in och ut till doktorn, röntgen osv vi kom dit vid två och klockan sju fick jag åka hem. Benet är brutet rakt av men eftersom det inte gått genom huden slipper jag operation och det ska läka av sig själv så där hade jag tur! annars ska man väl inte klaga hehee.. aj

tiden läker inte alla sår, tiden gör såren djupare

tomt på ord, finns inget mer att säga.

Nytt år, ny start

Min nyårsafton började riktigt bra med tre rätters middag hemma med min familj, sen skjutsade älskling oss till Motala. Vi firade tolvslaget ute i ösregn på torget i motala, inte någon hit kanske...kvällen avslutades i Johannelund hemma hos Camillas bror tills älskling hämtade mig halv tre. Usch vilken kväll, tur att det bara är sker en gång om året.


RSS 2.0