30 maj

När det var som värst grät och skrek jag mest hela tiden. Som om man blir ett barn igen. Fruktansvärt okapabel till att kunna ta hand om sig själv.

Och så säger alla precis alla exakt samma sak som jag själv sagt så många gånger tidigare: Tiden läker alla sår. Håll ut, det blir bättre. Känslorna svalnar. Livet blir lättare. Vi lovar, tiden läker alla sår. Men det vi glömmer bort är ju just nu. Tiden kanske läker såret, men just nu är det öppet och blodigt och äckligt och det gör så jävla ont och vad gör man åt det då? Det öppna såren precis just nu? Hur ska jag orka smärtan som är just nu? Vetskapen om att tiden läker mitt sår gör det faktiskt inte mindre smärtsamt när det är nygjort.

Jag har aldrig tänkt det när jag tidigare suttit och tröstat mina vänner och deras krossade hjärtan. Jag har upprepat mantrat om och om igen, tiden läker alla sår, utan att själv förstå att det är inte tid man behöver, det är något som gör att man orkar med just nu. Nu vet jag det. Att man inte vill höra något skit om hur tiden läker (även om det är sant).

Men jag har fortfarande inte kommit fram till vad man behöver. Vad man vill höra. Vad man vill göra.

Men jag tror att kanske, kanske... ska man bara göra allt man kan för att ha roligt i ledsna stunder. Inte sitta hemma och gråta ögonen ur mig. Vad som helst som skingrar tankarna lite. Vad som helst som är roligt. jag vet att det är okej att ha roligt. Det betyder inte att man är lycklig och har kommit över honom. Att såret har läkt. Det betyder nog bara att man vill skratta.

8 maj

Ledig imorgon eftersom det är kristihimmelsfärd, underbart! Varit fint väder senaste dagarna och har hunnit med att äta ute med jennifer, fika med jessika och igår lyxade jag och martina till det med sommardrinkar i solen :) Kram3 maj

Ligger hemma hos min prins och degar. Idag är det min första dag i receptionen på jobbet och jag börjar inte förrän klockan ett :) Ska bli roligt att lära sig något nytt och där kommer jag jobba halvtid i sommar :)
RSS 2.0