29 februari

 

Fy vad tråkigt det är att jobba till sju och komma hem vi åtta. Speciellt när det är fint väder. Har ingen tid för skolarbete och lär få sitta hemma hela helgen med naturkunskaptentan + lite annat.. fy. Aja, snart måste jag lägga mig för att orka upp imorgon igen!  Godnatt

28 februari

Hur grymt är det inte att Kenza ska hålla i en fest här tillsammans med Mischa Barton?! Jag älskar Mischa och följde alltid OC tills hon dog i serien. Gråter alltid när jag ser den scenen förövrigt haha

27 februari

Var med erika i fredags träffade även sahar och emma sen, minnesvärd kväll! Vaknade upp och mådde äckligt dåligt i söndags. Pallrade mig iväg på balträning tillsammans med min bror, snurrade så jag höll på att dö. Nu börjar träningarna bli riktigt jäkla svåra och stegen är jätteviktiga nu. Idag var första dagen på praktiken och den gick hyffsat bra. Kom en timma sent eller ja det spelade egentligen ingen roll eftersom jag kan välja att börja tio eller elva. Jobbade iallafall till sju och aldrig har en dag gått så långsamt? Äntligen kommit hem och ätit nu iallafall!

Måste iallafall tipsa om världens bästa mascaror. Den vita är ett serum/primer som ger dubbel effekt och den svarta en volymgivande mascara som är vattenfast (jag använder bara vattenfast) båda kostar 335 kr/st och är helt sjukt bra + att det är lång hållbarhet.

Platå

Två bilder från en utgång på platå för ett tag sen!

25 februari

Önskar vi hade en veckas lov till är fortfarande helt slut! Imorgon är det balträning och jag har ingen riktigt balpartner och på måndag är det praktik och jag har glömt vilken tid jag börjar. ÅH. Ska återgå till min milkshake med mango och hallon, så jäkla gott. Hörs sen.



En gammal sminkning. Får nästan lite abstinens efter att sminka mig när jag gått utan så länge..

Estelle

Förresten så roligt att vi fått en liten prinsessa! Mådde så sjukt dåligt igår natt och satte på tvn när jag fick höra att hon precis hade fötts, kul att vara bland de första att få reda på en sån grej! och idag satt jag och mamma hela morgonen framför tvn tills vi fick veta hennes namn Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte, kul med ett annorlunda namn fast det inte var vad jag trott. Mamma tycker det är fult och jag tycker det låter som en hund. Själv hade jag hoppats på sofie, synd att CPs tjej heter sofia.

24 februari

Vaknade upp imorse som en ny människa. Har mått så sjukt dåligt att det inte är sant, magsjuka är fan det värsta som finns. Har nog inte varit det sedan jag var riktigt liten, kommer ihåg att jag och Arvid var sådär riktigt magsjuka när vi var små en gång. Han har förresten inte ens vågat komma hem sen han hörde att jag var sjuk hehe.. Idag har jag iallafall mått mycket bättre trots att jag inte vågat äta någon 'riktigt mat' ännu och har en sjuk träningsvärk i kroppen. Var en stund på Ikano med mamma och fia sedan åkte vi och köpte min balklänning. Så jäkla nöjd!!


23 februari

Kom hem vid sju igår från camilla. Det började med magont och illamående på bussen hem sen slutade det på toan. Magsjuka, shit toppen! Har nog inte mått såhär dåligt på länge och idag kunde jag äntligen äta lite fil utan att spy upp det. Missade bilturen till Stockholm och ikväll missar jag torsdagsklubben med Sak Noel som jag peppat i flera dagar. Vill dö just nu

22 februari

Vaknade tidigt idag så ska åka in till Ikano en snabbis nu, sedan vidare till camilla och hjälpa henne med sin klädutförsäljning! Förstår inte hur den tjejen kan ha så sjukt mycket kläder? Det gynnar iallafall mig med tanke på att vi har nästan samma storlek och smak. Kram


21 februari

Idag tog jag på mig solbrillor och tygskor för första gången vilket kändes underbart! Mötte upp camilla i stan och firade fettisdagen med semla och latte! Har även hittat min blivande balklänning idag!! Har provat den två gånger och hängt undan tills imorgon. Hade aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle falla för en svart klänning? But i did!


Sommaren

Sitter och kollar på gamla bilder från sommaren när jag gick ut nian, 09. Det var lätt den bästa sommaren i mitt liv och jag hann med så otroligt mycket och träffade så sjukt många nya människor. De flesta personerna jag umgicks med då är tyvärr inte mina vänner idag men de kommer alltid stanna i mitt hjärta tillsammans med alla minnen vi upplevt tillsammans! Känns knappt som man lever idag när man tittar tillbaka? Har nog glömt hur det är att skratta så mycket som man gjorde då. Förstår knappt hur vi orkade flänga omkring så mycket ens? Jag är iallafall glad att några kort hann tas (trots att de aldrig bör visas) så jag kan minnas den tiden!

Melo 2012

Kollar ni på melodifestivalen? Jag kollade iallafall i lördags och enligt mig gick helt rätt låtar till globen :)!
Ranelids låter sätter sig på huvudet och att han är orange gör allting ännu bättre.
Mollys låt var vacker och jag älskar förresten Mollys hårfärg och är så jäkla sugen på att färga mitt så nu..

This life is what you make it





“This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, and it’s a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're going to fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.

17 februari

Har varit på folkuniversitetet idag ang. att vi ska sminka och fixa hår på några elever till deras dansuppvisning v.13. Kan bli kul tycker jag! Trots att jag inte riktigt fattade det där med temat voodoo.. hehe. Efter mötet fixade jag praktikplats på kicks i stan efter att pia tjatat på mig x-antal ggr. Hade egentligen inte velat vara på samma ställe igen, men det ska ändå bli kul!

Nu inviger jag helgen och lovet med pizza! Kram

15 februari

Varit i skolan till tjugo i fem, sedan balmöte på ljunkan, mcdonalds med mathilda, missade bussen och nu är jag ÄNTLIGEN hemma sådär tjugo över sju. Nu ska iallafall se nya avsnitten av GG och PLL :) Kram!



Alla hjärtans dag

Har hunnit med mycket idag

-Engelska lektion i skolan

-Varit hos tandläkaren, ska få en bettskena pga att jag gnisslar med tänderna

-Bokat frisör tid inför balen

-Provat balklänning

-Letat praktik, inte hittat men ändå ansträngning!

-Löst in två checkar på banken

Och allt detta hann jag med innan klockan ett,

Kvällen ska firas hemma nu med älskling!
Hoppas ni får en bra alla ♥-dag! Kram


man's best friend






Finns så många fina och knasiga bilder!

Saknar att ha hund och en vacker dag framöver ska jag skaffa min egen. Men det sker inte förrän jag har både pengar och tid att ta hand om den. Så tills vidare nöjer jag mig med mina marsvin.. hehe

12 februari

Sitter och gör inlämningen om 1920-talet. Inte gjort någon redovisning ännu men vem orkar det tio i ett? BLÄ. Mått dåligt hela helgen och orkar inte längre göra saker som jag brukade. Idag sov jag och älskling till halv tre, han gick hem och jag käkade frukost vid fem sedan sov jag till nio. Helgen då? Kollade på bio med bobo i fredags, vi såg "En gång i Phuket" mycket bättre än jag trott faktiskt! Igår var jag hemma till elva sen tog jag mig in till stan och drog ut på platens med emmie och maggan, woop! Saknat mina små smurfar.


9 februari

Efter skolan idag hade vi i min projektgrupp möte på Skylten ang. modevisningen. Hann dock inte vara med så länge utan fick springa till bussen efter en kvart för att hinna till balmötet tillsammans med Mathilda. Planerade lite grann bla vad vi ska ha för underhållning. Kommer bli så jäkla roligt! och jag MÅSTE ta itu med klänning och hår, har inte haft tid..



Student 2012


Igår fick vi våra studentmössor! WOHO. Plötsligt ser man ljuset på tunneln typ?

 

8 februari

Sitter i skolan och väntar på mamma.. vi ska åka till ikano och jag ska kolla efter praktikplats. Har suttit här i en timma nu och hon ringde nyss för att säga att hon åkte från jobbet NU? Dör av hunger ......



21 månader

Idag har jag och bobo månadsdag! Älskar dig.

The best things in life are unseen

That's why we kiss, cry and dream with our eyes closed




4 februari




Hade en hemmakväll med ihssan igår, köpte godis och myste hemma hela kvällen.
Idag jobbar han och jag ska nog stanna hemma ikväll, är så jäkla kallt ute!

Friends

RSS 2.0