31 mars

Uppe med tuppen idag och gjorde högskoleprovet. Linnéa, Anna och Arvid gjorde det inte? Dåligt av er. Hängde med Martina varje rast och käkade mcdonalds på mammas jobb. Dagen gick jättesnabbt men provet gick jättedåligt. Har rättat det nu, skäms lite.


30 mars

Roligt att sminka dansarna och FIKA idag. Kom hem och sov några timmar ska äta något sedan försöka sova lite mer. Högskoleprovet imorgon 8.30 wiho älskar att man betalat för att ha prov en lördag!

Stop being afraid and start living

Sitter i sängen och äter melon, choklad och dricker kaffe, rätt mysigt att vara hemma. Kan fortfarande inte sova och hostar varannan sekund vilket är mindre roligt. Har inget att göra så kollar på gamla BB avsnitt från veckan. Imorgon ska vi vara på sagateatern vid halv nio och sminka dansarna inför två visningar, ska bli roligt! Imorgon är det redan fredag? Så skönt att vi inte haft några lektioner den här veckan!





29 mars

HEMMA.

Hade det roligt i Uppsala och modeplåtningen gick helt okej! Nästa gång ska jag dock INTE åka med tre tjejer som tjatar om att de saknar sin pojkvän hela tiden....snark
Åkte hem med tåget, fikade på steves sen sminkade vi dansare på sagateatern. Madde skjutsade hem mig och jag somnade i sängen och vaknade nu? Kul då.

Två bilder från Annas blogg, önskar att jag med hade en Iphone och kunde fota allt jag åt...för oj vad vi har ätit


25 mars

Var på förfest i tannefors igår sedan bar det av in till stan. Tanken var att vi skulle styra kosan mot platå meneftersom klockan ställdes om till sommartid och vi skulle förlora en timma kändes det ovärt! Vid två drog jag en snabbis med maggan och hennes jobbarkompis till charken och sen hemåt. Frös rätt mycket och idag känner jag att en förkylning är på väg, skit. Idag har jag varit på balträning också, gick sådär. NU ska jag fortsätta packa och klockan sju imorgon åker jag med tre tjejer från klassen till Uppsala på äventyr, vi kommer hem torsdag!

Kram

23 mars

Hängde på ågatan bar nästan hela kvällen igår med jessika och johanna, mysigt! Idag skiner solen återigen och det blir nog en tripp in till stan senare! Kram

Jag och cornelia i skolan igår


22 mars

På matten




Fint väder idag!
Imorgon är det fredag, lycka!

21 mars

Hoppade skolan imorse, hela min kropp sa nej. Tog en sovmorgon och åkte till sjukhuset med mamma vid halv ett och efteråt käkade vi mcdonalds innan hon åkte tillbaka till jobbet. Vid halv fyra gick jag in till birgitta och hade balmöte. Så himla fint vårväder ute idag! Vi bestämde iallafall att vi i balkomitéén ska åka limousiner på baldagen till trädgårdföreningen, kommer bli grymt!





Don't even miss you when you're gone

Mobilblogg. Ligger i sängen och kan inte sova, har vridit mig i timmar ni vilket är jättejobbigt. Känns ännu bättre att jag bränt mig som as och är hungrig nu. Nervös inför imorgon är jag också och mår lite illa. Dåligt inlägg, tack hej

20 mars


Varit i skolan idag, kom en 1,5 timma tidigare för att vi skulle ha möte på morgonen men sen kunde inte vår lärare komma pga näsblod? Okej. Varit jätteirriterad idag på alla uppgifter i skolan, projektet, att körskolan ska läggas ner och att vi inte får ta vaccinet mot livmoderhalscancer i skolan. Hoppas nästan att de lägger ner skolan när vi går ut,  tkr synd om de andra annars. Gick och solade efter skolan och har bränt mig litegrann :( Imorgon ska jag gå i skolan fram till lunch sen åka till sjukhuset med mamma, är nervös.


Idag fyller Alex 20, grattis !

Guys are assholes.

19 mars

Började skolan vid två idag, så jag sov till tolv vilket var skönt! Hade en lektion sen gick jag en sväng på stan och fikade med mina finisar Martina och Camilla :)


En bild maggan tog på mig och Linnéa i helgen!

Take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt.



Life comes without guarantees, no timeouts, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

18 mars

Mötte upp Jessika och drog på förfest i Valla igår. Kvällen slutade senare på platå med maggan och taxiresa hem. Har åkt taxi i tre helger nu trots att jag bor en kvart från stan, AE nu skärper vi oss tjejer! Snart ska jag dra mig mot vasahallen för balträning! :)


17 mars

Idag vaknade jag upp med jordens träningvärk efter att ha gymmat med alex oxh johanna! Igår var jag i tannefors en stund sedan gick jag och jessika in till stan och tog en öl innan jag åkte hem ! Nu ska jag äta frukost och försöka göra något av min dag! Kram



15 mars

Imorgon är det fredag. Ska bli så jäkla skönt med helg även om veckan har gått snabbt. Jag känner att tiden rinner ut ur fingrana och att det börjar bli lite stressigt och jobbigt att hinna med allting. MEN jag tar en dag i taget och ser framåt!

Kram



13 mars

Varit hos tandläkaren idag sedan gått med frida på stan, fikat och solat! Nu måste jag sätta mig ner och börja på naturkunskapstentan som ska vara inlämnad om två dagar hehe. Känner mig sjukt stressad nu när vi är tillbaka i skolan igen, fick tom så ont i magen att jag kom sent i måndags. 86 dagar kvar till studenten idag och jag längtar som en idiot.

12 mars

Träffade martina bebis igår. Var kul att se henne och deras nya lägenhet! Idag var första dagen i skolan efter praktiken, det var jättefint väder så jag åkte och käkade glass med mathilda och joel på håltimman. Ikväll invigde erika, joel och jag min vattenpipa vid utkikstornet, mysigt!

Friends



“This is my wish for you: Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see, friendships to brighten your being, faith so that you can believe, confidence for when you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth, Love to complete your life.”

11 mars

Godmorgon!
Blev lite mycket i fredags och var så sjukt bakis hela dagen i går. För några år sedan blev jag aldrig bakis så jag antar att jag blivit gammal? Just nu pågår balträningen och jag mår dåligt över att inte vara där! Ne nu ska jag äta frukost, vi hörs senare

8 mars

Imorgon är sista dagen på praktiken,känns både tråkigt och skönt. Kan knappt fatta att det här var vår sista praktikperiod och om exakt tre månader tar vi studenten. Galet. Imorgon ska jag träffa mina guldklimpar till vänner och dricka vin!

från min 18-års dag. Jag hade nog den bästa födelsedag och utgång man kan ha!

6 mars

Var hos tandläkaren igår och fick bettskena. Den är jättejobbig att sova med och vaknade flera gånger inatt. Träffade även finis maggan igår på en promenad och pratade ur oss lite, du är bra . Idag har varit en bra dag på KICKS och 20 minuters solning efter det. Nu ligger jag typ utslagen i sängen efter middagen.. hehe






4 mars

Mötte upp min vän jessika istället för isabelle igår. Kvällen började bra men slutade med ett bråk utanför plaza, jessika fick ett slag i ansiktet och jag fick åka polisbil för första gången i mitt liv och var på akuten för andra gången. Kom hem vid halv sex i morse så balträningen var ju bara att glömma klockan åtta. Ska gå på den nu halv två tillsammans med min bror. Han fick veta att han kom in i lumpen i helgen så kommer inte kunna dansa balen med honom. Har en vecka att hitta en ny partner, skitkul.

3 mars

Hade en hemmakväll igår och idag har jag umgåtts med mamma. Varit en sväng på ikano, fikat och nu har vi precis kikat på två avsnitt av 'Once upon a time'. Ska äta med familjen sedan möta upp min vän Isabelle en stund :)

1 mars

Idag vill jag bara ge en fet diss till människor med dåligt självförtroende som kommenterar andras utseende på ett negativt sätt. Menar faktiskt inte mig i just detta sammanhang men ändå. Upplever själv att bli kallad smal och lång flera gånger varje dag (som att JAG inte redan visste det? hallå det är MIN kropp) Det är iallafall något som jag lärt mig leva med men som var väldigt svårt för mig för ett par år sedan. Fy vad arg jag blir på folk i ens omgivning som inte inser detta? Att kalla någon smal på ett sådant sätt är för mig exakt samma grej som att kalla någon fet? Det är ju ingen som säger "Fan vad fet du är, gå och banta!" men det är okej att säga "Gud vad smal du är, ät något!". Sedan att vuxna kan säga sådana saker till barn är ju helt absurt? NI GÖR MIG ILLAMÅENDE.

RSS 2.0