Two lives, two hearts, two soules

I fredags åkte jag och älskling till Magdalenas black and whiteparty i mjärdevi. Det blev väl inte som tänkt men det var en mysig lokal och kul och träffa gamla vänner igen! Vi skjutsade hem maggan vid ett sen åkte vi hem till mig och sov.

I lördags ringde linny till mig sen bestämde vi oss för en kväll med käk ute och bio. Åkte in till stan och mötte upp henne vid halv sju och vi gick för att äta på en resturang som serverade mindre god mat heheee... mcdonalds drirekt efteråt. Innan nio köpte vi godis sen började filmen vid nio. Vi såg SAW 3D och den var helt okej, äcklig såklart men inte lika bra som jag trodde. Efteråt gick vi till steves där älskling och hans vänner satt och även sabbie och sanna. Vi satt där tills fegge och hans kompis kom in till stan för linny skulle åkte hem med dem sen mötte jag älskling och vi åkte hem till mig för att sova.

Idag har vi varit på ikano och köpte fiskar till mitt akvarium och jag fick med mig ett par skitsnygga jeans. När jag kom hem kom älskling och hämtade mig och vi åkte ut till hjulsbro för att hämta ett akvarium fullt med fiskar till hans lillasyster, sne skjutsade han hem mig men kommer nog hit lite senare!


watching you is the only drug i need

TJA

Igår gick skolan snabbt vi slutade vid ett men jag och frida stannade till två med veronica och räknade kassan till cafét. Vi två tog jag bussen in till stan och köpte en tröja och sen åkte jag hem och sov till fem. Då kom älskling till mig och så åkte vi och lämnade min mobil på the phone house IGEN, börjar bli stammis där nu! Sen ringde en kompis till älskling och bad honom om att skjutsa en kille till göteborg så vid halv åtta drog vi iväg till göteborg. Jobbig och lång resa och vi var framme i linköping vid halv ett!

Idag hade jag såklart svårt att vakna men jag kom upp iallafall och tog bussen till friskis och svettis för vi skulle gymma med idrotten. SÅKLART skulle vi vara i sporthallen och fått fel information så nu sitter hela klassen i skolan och vi börjar inte förrän tjugo i elva, ÅÅÅH JOBBIGT

you spread a smile on my face

Jag hade svårt att gå upp imorse men efter att ihssan väckt mig ett antal gånger kom jag upp iallafall. Skolan har varit OK och sista lektionen var uf så då åkte jag och cornelia med benjamin in till tornby för hon skulle till ikea och jag skulle kolla praktikplats. Slutade med att jag aldrig kollade praktikplats utan tog en fika med corre istället! Köpte med mig en tröja sen fick jag skjuts in till stan. Kollade efter några praktikplatser sedan tog jag bussen hemåt. När jag kom hem sov jag en timma sen kom mamma och hämtade mig vid fem. Vi åkte in till stan, hämtade ut mina glasögon och min mobil som var färdig. Jag fick en helt ny men fem minuter efter vi gått ut från butiken märkte jag att den inte fungerade men nu funkar den iallafall! Efter det tog jag och mamma en sväng på stan och fick med mig en tröja och ett par leggings hem. Snart kommer älskling till mig en stund sen ska jag försöka sova tidigt idag!

bilder från imorse när jag och Mathilda var ute och fotade!





I'll keep loving you forever because i swore i would

Jag och Mathilda rymde tio minuter tidigare från matten idag för att hinna med bussen! Mötte Linny på rece och åkte in till stan med henne. Blev först en fika på steves med lite snack sedan gå en sväng på stan. Jag köpte en jättegullig kofta, ett linne och en långärmad tröja. Linnet och tröjan ska jag ha för att trycka bilder på i skolan, fint! När jag kom hem hade min syster och bror hämtat pizza till mig så det blev pizza till paradise hotel, inte fel det heller ;) Sedan kom älskling till mig och han ska sova här ikväll! PUSS

Provbilden för skolfotot underbar bild kolla bara in Johanna längst ner till höger ♥

in my thoughts, in my dreams you've taken over me

shit vad jag har jobbat i skolan idag, helt förvånad själv. Stannade till kvart i fem och jobbade med Milads rituppgift men hann inte färdigt med den så jobbat kanske två timmar hemma och ska fortsätta imorgon är ändå inte nöjd med resultatet och jag glömde en viktig färgpenna i skolan, BLIR GALEN skolan tar på mig hårt.

Har iallafall käkat blåbärspaj med familjen efter jag blev klar med uppgifterna och sedan färgade mamma och jag mitt hår. Sitter med hårfärgen i håret och ska snart skölja ur! ska bli spännande att se om det är någon skillnad på mellanbrunt som jag brukar ha och den ljusbruna jag nu lagt i!

Bild på mig och frida från helgen

my heart stops when you look at me

Skön söndag, bästa på hela helgen! älskling var här förut och vi åkte till konsum och köpte en ljusare hårfärg till mig, får se om jag hinner färga det ikväll! Imorgon måste jag jobba gärnet i skolan jag förstår inte hur jag lyckas komma efter så mycket? Var planerat att jag och Linnéa skulle dra till hjärta till hjärta och sedan kolla min praktikplats efter skolan men skitungen är sjuk! ÅHHH jag vill bara ha lov nuuuuuuuuuu

baby it's cold outside

Jag och Elin tog tåget till mjölby igår och möttes av alla tjejer hemma hos cornelia. Kvällen var helt OK även om det inte blev som tänkt! Jag och Elin satt på stationen och väntade på tåget hem i 55 min sen gick tåget bara till vikingstad så fick ta buss därifrån, SURT. Jag var riktigt arg och när vi väl kom till linköping hade jag missat bussen så tog ettan till abisko och GICK hem. Älskling kom iallafall vid två igår och sov hos mig.

Vaknade av att älskling fick telefonsamtal och var tvungen att åka, jag trodde klockan var kanske nio? Men den var ett! Helgen går så äckligt snabbt imorgon är det redan måndag USCH

Några bilder från igår:




there is so many ways to love ya

Nu är jag klar ska bara äta snabbt sedan gå mot bussen till resecentrum! Ska stoppa ner min klänning i ett par mjukisbyxor så den inte blir blöt, hehe kommer se hemsk ut........




- jag är en ängel för de som  undrar!

this love is never ending

Cornelia droppade förbi igår med fyra bilar för att lämna ett busskort till mig, haha! Sen kom älskling vid elvatiden och vi åkte en snabbis in till stan sen tillbaka hem vid halvtolv. Gjorde inte mycket och vi somnade tillslut.

Vaknade upp med hjärtat vid min sida klockan ett och han drog hem rätt snabbt. Nu har jag precis käkat lite frukost och bestämt med elin att vi ska ses på rece tjugo över sex. Ikväll blir det halloweenparty hemma hos cornelia i mjölby!


älskar dig!

and when i'm lost it's you i turn to

Skönt att vara i simhallen imorse! Det har varit en bra dag och jag har varit sådär glad utan anledning. Älskling hämta mig efter skolan och vi åkte hem till mig och åt sedan sov jag i två timmar. Älskling väckte mig sen åkte han hemåt men kommer hit lite senare.

Just nu sitter jag framför datorn och dricker cola och äter chips, tänker på stackars linnéa som inte ska äta sånt mer..jag bara väntar på att hon ska få det där suget och vräker i sig godis ÅHÅHÅH!!


hjärtaa

i don't think you know, just how much i love you

Älskling kom till mig vid sju och vid nio skjutsade han mig till solariumet så jag precis hann sola innan det stängde. Han åkte för att skjutsa sin syster men kom tillbaka när jag var färdig. Vi tog en tur med bilen sen skjutsade han hem mig igen. Nu är jag precis klar med att ha målat bilderna till historiaboken som vi ska vara klara med imorgon! Ska packa en väska inför imorgon eftersom det blir simhallen på morgonen. Konstigt nog ska min lillasyster dit med alla i hennes årskurs + att jag hörde alexandras klass skulle dit? Aja det löser nog ut sig imorgon.

Det snöar förresten ute just nu, den första snön för i år är det inte lite tidigt?



vi kommer nästan ingen vart som bollen i en pingismatch

Jag var hemma ifrån skolan idag för jag kunde inte gå upp ur sängen imorse. Sov dåligt inatt och min element ville inte fungera, det var iskallt i mitt rum så jag somnade med mjukisbyxor. Dagen har gått otroligt snabbt bara för jag varit hemma..

planer för dagen: funderar på att dra och sola någon gång ikväll och köpa med mig en hårfärg hem! resten av kvällen måste jag sorgligt nog komma igång med pluggandet.

i would ever leave i'm staying here,i ain't going no where

Har gjort svenskan klart nu!!! Borde trixa lite med historian men ska försöka göra lite på håltimman imorgon. Får ångest när jag tänker på att det är skola imorgon känns som om det aldrig kommer bli helg veckan går med snigelfart...blö önskar min älskling var här! vi snackar om första gången vi träffade varandra, jag undrar hur det blev vi i slutändan? haha

du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Tja

Idag har jag och Linnéa varit på stan och fått inspiration till UF, det går bra nu kompis det går bra nu. Jag köpte med mig två halsband hem som är jättefina VÄLDIGT nöjd. Sov när jag kom hem och nu borde jag plugga men har ingen energi.

Näst sista avsnitten av "kungarna av tylösand" ikväll, det får ni inte missa!

baby we can do it, we can do it all night

Älskling kom och muntra upp mig igår, vet faktiskt inte vad vi gjorde men det var nog inget viktigt för då hade jag förhoppningsvis kommit ihåg det..

Idag har jag klarat av skoldagen, guldstjärna till mig! Det börjar bli skitjobbigt känner jag. Efter skolan åkte jag till ikano med mamma och köpte växter till akvariumet, jag och ihssan går verkligen in för det här med att ha akvarium vi kommer ge fiskarna mycket kärlek! Åkte och handla lite sen åkte vi hem och älskling kom till mig. Vi plantera dit växterna sen legat och degat framför tvn + ätit hamburgare. Börjar ta tag i skolan nu känner jag, skrivit schema för vad jag måste plugga varje dag.. gjort bloggbok idag och fick mamma att sätta in UF inbetalningen!  Blir att jobba gärnet imorgon då KETKOT!

Snart läggdags
kanske blir en modevisning till, jag vill egentligen inte men som jag sa "stand up for the team"!

for a chance to be with you, I'd gladly risk it all

äckligaskola, är så trött på den.
haft ont i halsen hela dagen idag, ni vet sådär jätteont när det är svullet och svider..
säkert för det är så kallt ute nu, jag vill bara iväg från den här kylan.
hörde att det skulle snöa på lovet, ska det bli ny istid eller vad är det här??????
nyss vaknat efter attha sovit i två timmar nu och är besviken på mig själv.


v i l l   å k a   i v ä g   N U

much closer than before

igår var jag och älskling lite överallt, träffade bla ninos och hans två tjejkompisar för att ta en fika på steves! Sen hämtade vi två kompisar till älskling. Vet inte riktigt vad vi gjorde egentligen men vi var iallafall hemma vid ett och somnade direkt.

Idag har vi hjälpt mamma och min bror att städa ur förrådet, tog lååångt tid men blev ett bra resultat. Städade även ur mitt äckligaruttna akvarium och ställde in det i mitt rum. Älskling fick äran att riva mitt gamla skrivbord som stod där haha ingen nåd där inte.. Nu ligger han i min säng och kollar på "indiana jones" ska gå dit och pusssa lite på honom!


jag och linnéaa

your friend was out there with both eyes on me

Jag och älskling drog in en sväng till stan igår sen åkte vi till en av hans kompisar för att låna några filmer. Blev att vi hängde med honom några timmar och åkte med hans nya bil, gillar den! Vi åkte hem vid tolvtiden och kollade lite på en film sen somnade vi.

Vaknade vid ett idag och vi har kollat färdigt på filmen sen åkte älskling iväg, han kommer hit lite senare ikväll!

my love is never ending

Jag var med älskling några timmar igår såklart! Mår alltid bättre när jag är med honom men mådde skit när han hade åkt hem :'( lyckades somna iallafall och idag har jag mått bra faktiskt bortsett ifrån att jag har magsmärtor ibland hoppas inte på magkatarr.. Skolan har annars gått helt OK men underbart med fredag! Precis bytt om och nu sitter jag här utan smink så ska sminka mig lite snabbt sen kommer älskling hit. Jag gissar på att vi stannar hemma idag men vi får se vart kvällen tar oss heheee man vill ju ändå vara fin?


Waka Waka eller? skulle inte tro det vaa

i love you straight to my last breath now

Ihssan kom förbi mig igår och kollade på "kungarna av tylösand" sen åkte vi till ekholmen och hämtade en av hans kompisar och skjutsade in till stan. Jag kom hem vid tolv ungefär och kunde inte somna försen vid tre i natt. Sov dåligt och försov mig imorse, jag hann inte äta frukost. Mådde skit resten av dagen och kunde inte äta lunchen heller. Tur att vi slutade ett iallafall, då åkte jag hem och sov i tre timmar. Mår lite bättre nu!

JÄTTEroligt inlägg verkligen!!!!!!

Jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år

igår var jag med ihssan, vi åkte till Fadis verkstad och fastnade där några timmar. Vid fem åkte vi ut till biltema på ikano för att byta några grejer sedan skjutsade ihssan hem mig. Vid nio kom han till mig igen och drog hem vid halv tolv.

idag har jag varit i skolan, den var tråkig det händer aldrig något BLÄ. Jag och Linnéa ändrade vårat UF företag iallafall så det känns lite bättre och roligare nu, hoppas verkligen på det. Från att vi slutade skolan tills nu har jag mest sovit, tror jag gått in i någon slags höstdepression?

Planer för kvällen? - Kungarna av Tylösand och Paradise Hotel!


I hit the ground bang bang, my baby shot me down.

De flesta vet väl att jag inte varit på topp just nu, men det löser sig med tiden.
I söndags var jag så nere att Camilla bjöd ut mig på bio och fika för att muntra upp mig.
Hon är en fin vän, det hjälpte verkligen. Vi såg "i rymden finns inga känslor" härligt film.
Träffade Ihssan en stund också och vi snackade lite.
Igår kom han till mig på kvällen, vi lagade hamburgare till min familj sen åt vi efterrätt.
Idag försov jag mig så stannar hemma ifrån skolan, den är bara skit ändå.


bild på mig och ketkot, hon är bra

long as i am alive baby, i would die for you

Skäms lite för att säga det men har inte haft lusten att blogga riktigt. Nu sitter jag iallafall här nyss hemkommen ifrån en fika på steves med Camilla. Var faktiskt på steves en stund igår också med älskling och hans vän. Varför festa när man kan fika med vänner? Gjort lite fler saker i helgen men den har varit väldigt slapp och det har varit skönt! Härligt med lång helg eftersom vi var lediga i torsdags!







our love is never ending thats why they hate like that

Efter skolan igår hämtade älskling mig och vi åkte in till stan för att kolla om min mobil var klar eftersom den är på lagning. The Phone House hade inte skickat den till sony ericsson ännu så kommer ta minst två veckor till, blä dålig service! Sedan skjutsade älskling hem mig och jag tog det lugnt hemma tills han kom till mig. Lite senare på kvällen åkte vi förbi brasken och efter det träffade vi en kompis till ihssan. Resten av kvällen var vi hemma.

Idag har vi också bara varit hemma och älskling åkte hem en stund men kommer hit lite senare, får se vad som händer en fredagkväll som denna!


älskar dig

i feel like I'm drowning in the ocean

Sitter i skolan just nu och det regnar ute, usch. Det var jobbigt att gå till skolan imorse jag somnade sent igår och hade inget paraply. Har haft estet och tovat bollar hehe roooligt. just nu har jag håltimma, jag och frida har låst in oss i ateljén :) efter håltimman har vi lunch och efter det engelska sen ska jag hem och sova en stund tror jag!

5 månader med älskling idag, han är det bästa jag har.

i'm going to shine homie until my heart stops

Var på kickoff för ungföretag idag i slutet av dagen, håller tummarna för att vår företags idé kommer funka iallafall! älskling hämtade mig efteråt och vi åkte hem till mig och kollade på "salt", bra film faktiskt! sen sov vi till klockan åtta. När vi satt och drack te bad mamma oss åka och handla så det gjorde vi och sedan kollade vi på "kungarna av tylösand" klockan tio, finns inga ord för programet haha! Nu har älskling precis åkt och jag ska in i duschen och sedan sova. Sista skoldagen imorgon är ledig på fredag! sköönt

because of you

Hann aldrig blogga igår men efter skolan så hämtade ihssan mig och linnéa och vi åkte ut enda till ljungsbro! haha fick titta in hennes lägenhet iallafall! Sen åkte jag och ihssan hemåt och var bara hemma hela kvällen, skönt! älskling stekte hamburgare till mig och mina syskon, vi är riktigt dåliga på att laga mat när inte mamma är hemma. Somnade ganska sent och vi hade svårtatt gå upp imorse klockan ringde hela tiden. Vi nio gick jag upp och stressade som en gris sen skjutsade ihssan mig en bit och nu sitter jag i skolan all by myself, snart kommer de andra!

you will never find someone like me

Igår var jag hemma hela dagen och gjorde ingenting efter att ihssan åkt. Vid tio kom han utanför mig och vi snackade ut lite sen gick vi in till mig och tog det lugnt och vid halv tolv åkte han hem igen.

Idag fick vi sovmorgon ända fram till lunch! SKÖÖÖÖNT jag kunde knappt öppna ögonen första gången min klocka ringde sedan fick jag smset från min lärare om att vi fick sovmorgon och då sov jag i två timmar till. På styling lektionen kollade vi på filmen "tuppen" ÄLSKAR DEN. sen hade vi en kort engelskalektion och eftersom jag inte har italiano fick jag sluta. Åkte hem och sov en timma sen hämtade mamma mig och vi åkte till optikern, fick nya linser och provat glasögon mina gamla glömde jag i solariumet..efter det åkte vi och handlade och nu har vi precis  kommit hem. Älskling kommer nog en stund senare hoppas jag!


jag&linnéa ifrån modevisningen, blev inga bra bilder aaee



do you remember all of the times we had?

Igår var jag med älskling hela dagen, vi slappade och kollade på "hitta nemo". Han åkte hem en stund vid sju men kom tillbaka vid nio och då fixade jag mig sen åkte vi in till stan. Satt på 55an och sen på steves ett tag där jag träffade på linny,josse och klara riktigt lääängesen så jag satte mig med dem medans ihssan satt med sina kompisar.Sen gick vi därifrån och tog en sväng i stan med hans kompisar och sedan käk på hakepi. Vid ett ungefär så åkte jag och ihssan hemåt för det var så kallt och han sov hos mig.

en del av bilderna från modevisningen finns på fb, lägger upp någon gång jag har tid!

when the drugs don't work no more you get high on life

stressande dag igår! jag försov mig sen glömde jag min dator hemma och satte mig på fel buss men det löste sig! Lämnade in alla uppgifter i mode när jag kom till skolan även om de inte blev så lyckade. Drog ner till stan med Linnéa och Elin för att ta en fika på espresso house och vid två gick vi till saga teatern. Där satt några av klassen och blev sminkade och linnéa joinade dem. Jag och elin blev indragna till frisörerna och mitt hår blev fantastisk fint! blev så nöjd! Efter vi hade fixat håret blev vi sminkade sedan var det på med kläderna och vi gick en testomgång, blev lite fel men det löste sig.

Vid sex var första visningen och då var min mamma, min syster och ihssan på plats! nervöst med det gick bra ändå. Efter visningen drog jag på mig ett par jeans sen sprang jag och mathilda till mcdonalds och köpte cheeseburgare. Tanten bakom mig i kön knackade mig på axeln och sa att jag var jätteduktig, sånt gör mig så glad! Gick tillbaka till saga sedan och tog det lugnt ett tag sedan bättrade vi på sminket och drog på oss kläderna igen för halv nio var sista visningen. Den gick så mycket bättre och kvällen var väldigt lyckad, så glad att jag har så fina tjejer i klassen! Efter sista visningen träffade jag ihssan och vi fikade på steves sen åkte vi hem till mig och sov!

Alla bilder kommer förmodligen upp imorgon!






RSS 2.0