-



- Hämtat från Michaela Fornis blogg

leaving you behind

Imorgon åker hela familjen till stockholm för att fira påsk med min släkt, jag bestämde mig för att stanna hemma. Ska bli skönt men lite ensamt att vara själv hemma fast jag tror att jag behöver det, lite tid att tänka och att vara för mig själv.

i saw the end of the rainbow

Kan inte blogga när jag mår dåligt, skriver när jag mår bättre!

Summer of 69

Glömt bort bloggen lite grann, ursäktar mig.

I lördags hängde jag med alexandra,erika,amanda och elin i ryd hemma hos alex, det var en mysig lördagskväll jobbigt att missa bussen hem bara.
Igår var jag med ihssan och vi åkte för att handtvätta mammas nya bil den blev snygg och det var roligt! Åkte hem och sedan skjutsade ihssan mig till ryd där jag mötte alexandra och amanda. Jag käkade mcdonalds sen gick vi hem till alex och rökte vattenpipa och vid nio hämtade ihssan mig. Vi åkte hem och kollade på BB sen drog vi ut lite överallt och kom hem fyra inatt. Resulatat: jag missade min sjukgymnast tid imorse vid halv tolv..

JUST NU sitter jag och min syster ute och solar är supervarmt och jag har redan bränt mig


Alex pipa

I want you round me all the time

Funderade på att åka till linghem och fira Linny ikväll men jag känner att jag inte orkar det. Klockan är redan åtta så jag stannar nog hemma hela kvällen är inte på världens bästa humör


från igår, jag och erika

Why are we so blind to see

Igår åkte jag hem till amanda i ryd där amanda,erika,alexandra,eve och sheheen var. Efter ett tag åkte vi in till stan hem till ashti och var där innan vi drog in till stan igen och var resten av kvällen på lascala. Kom hem vid halv tre tiden men somnade vi fem, har sovit jättedåligt inatt också. Nu är jag iallafall uppe!

Just like a dream

Haft nationella idag i skolan. Jag var klar med mitt prov vid kvart i elva ungefär sen väntade vi in resten från klassen och gick för att käka och efter det ftog vi bussen. Åkte in till stan med mathilda,alexandra och anna för att byta mina byxor sedan tog jag bussen hem. Sov till klockan sex ungefär och nu ska jag byta om och käka innan jag åker mot ryd!


you are my sunshine

Åkte in till stan efter skolan och gjorde lite ärenden. Köpte ett par coola brallor inne på h&m, frågan är om jag kommer använda dem eller inte.. Jag älskar att gå på stan själv det är så smidigt och skönt. Idag kommer mamma hem, vilket betyder lagad mat ikväll! Imorgon är det nationella prov hela dagen i skolan sedan påsklov, lovely


snygg inställning!

Love is the best feeling

Plugga aldrig förut utan sov hela dagen istället, är helt slut efter skolan. Snart kommer ihssan hit och sover med mig eftersom jag och min lillasyster är ensamma hemma idag också. Snart är klockan ett så ska förbreda mig för sängen! Slutar ganska tidigt imorgon så jag drar nog mig in till stan efter skolan!

Hm conscious collection

Hur fina? Kollektionen släpps imorgon!

Follow your heart

Kom precis hem, är så trött på vår skola och blir så irreterad på allting så det ska bli skönt med lov snart. Idag har vi iallafall haft vår engelskaredovisning och gjort halva mattediagnosen (antar att vi får fortsätta nästa gång?) Idag ska jag försöka gå igenom lite svenska regler till provet på fredag.

Just the way you are

Skolan avklarad, kom hem och däckade i sängen. Sov tills nu, kul det kommer bli att försöka sova ikväll då? Ska äta något sedan försöka göra lite matte sen kommer ihssan till mig och sover här.

Things'll never be the same

Blir så trött på skolan, allt är så rörigt och jag blir så arg. Skulle haft samtal med milad idag och tror ni inte han hade glömt bort det när mamma och jag kommer till skolan? Så vi fick åka hem igen. Hängt med mini och sovit en stund, borde pluggat matte till diagnosen på onsdag men det går bara inte. Ihssan kom och väckte mig för två timmar sen och nu har han och mini åkt. Ska försöka sova tidigt ikväll

Hundvakt?

Nu dök ihssan upp tillsammans med mini och säger att jag ska vara hundvakt några timmar, hur ska detta gå?

oh sunshine sunshine

Idag var det första dagen i skolan på tre veckor, jobbigt att gå upp imorse. Pia hade bakat tre plåtar med kakor till oss när vi kom in till klassrummet. Det var en sockerkaka,en nougatkaka och en chokladkaka, gott sådär på morgonen.. Vår lärare till stylingen var inte i skolan så vi lyssnade på linnéas berättelser om sina livsbesvär istället. Käkade lunch vid elva sen hade vi en mattelektion innan vi slutade. Jag,linnéa och mathilda missade bussen så vi gick till resecentrum det var hur varmt som helst ute! När jag kom hem satte jag mig på framsidan ihopp om att få lite färg och då kom maggan förbi. Drog ut en sväng med henne och hennes hund och vid halv fem hämtar mamma mig, har möte med milad idag.

Starting all over

Ny bloggdesign, skönt.
Idag har jag och ihssan träffat några vänner till honom sedan åkte vi och solade vi sextiden. Ihssans solarielampa för ansiktet fungerade inte så han får antagligen sola en gratis gång imorgon. Nu sitter jag hemma, ska äta något för jag mår alltid illa efter att jag solat. Ikväll står BB live på schemat!


Imorgon är det skola, blandade känslor!

Jag hatar att jag älskar dig

Var uppe till fem igår och väntade tills jag inte orkade mer, minns typ inte att jag somnade ens. Vet inte när ihssan kom till mig men det var iallafall ljust ute. Just nu ligger han däckad i min säng och jag äter kiwi, mina marsvin hör det och skriker samtidigt som de hänger sig över buren, störda?

You don’t have to like me. I’m not a Facebook status.

Varit hemma hela kvällen. Hängt med mina bästa vänner, choklad och coca cola. Träffade maggan en stund ute sen gick vi in till mig och hon käka upp mitt godis och gick hem.. Ska ut en sväng nu, irreterad.

9 april

Träffade alex, erika och amanda en stund igår, kul! Mötte sedan upp ihssan och sen gick jag hem. Nu är jag precis hemkommen från stan har fikat med min vän camilla, flera månader sedan jag träffade henne!

Tagit bort lösenordet på bloggen nu, vill byta från blogg.se är så trött på skiten. några tips?


cooool vaa????????

Marilyn Monroe

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together.
" ♥


7 april ♥

Idag är en speciell dag, en jobbig dag. Jag måste även fatta ett viktigt beslut som gör så ont. Tänkte inte blogga överhuvudtaget utan ligga i sängen hela dagen men jag kände att jag behövde skriva något. Mycket rea på stan idag, 50% på hela bikbok stackars mathilda fick kriga inne i butiken då hon har sin praktik där. Jag hittade ingenting medans magzi shoppade gärnet. Vi tog även en fika på cafét i mitten av gränden, inget att rekomendera. Ska byta om till mjukis och krypa ner i min säng nu, hejs

hola amigos

Eftersom jag inte var på praktiken förrän tolv imorse så höll de kvar mig till fem, jobbigt. Har bärt massa tunga grejer de här veckorna tror det är därför mitt nyckelben börjar balla ur och gör skitont. Längtar till skolan (trodde aldrig jag skulle säga det?) Nu ska jag iallafall chilla resten av kvällen, imorgon är näst sista dagen på praktiken och efter ska jag möta upp magzi en sväng!

allt som flyger upp måste landa tillslut

Idag jobbade jag till fyra det var väldigt jobbigt CAN'T WAIT tills praktikentiden är över. När jag slutat gick jag upp till Akilles där mamma hämtade mig (i sin nya bil dessutom den är skiiiitfin) vi åkte till sjukhuset för jag hade tid hos ortopeden. Som vanligt sa de inte mycket mer än att det läker och ett benbrott som mitt tar långt tid..
Har mått dåligt hela dagen idag har ont i hjärtat. Nu ska jag sova en tag, hej

Why so serious?

Slutade två på praktiken idag det var skönt! Gillar måndagar när det bara är jag och Kristina där. Gick på stan efteråt och köpte två toppar/magtröjor, snyggt på sommaren! Gjorde ett ärende och sen träffade jag mathilda vid halv fem. Vi käkade glass sen drog hon mot bussen och jag gick hem till issa och tog en cigg med henne innan jag tog min buss hemåt. Sitter hemma nu och ska njuta av måndagskvällen, klockan är halv sju och ändå är det ljust ute skööönt!

Förresten så kommer ha mitt lösen på bloggen kvar ett tag till


you are so complicated

Vaknade vid tre idag, sov jättedjupt och hade nog inte vaknat på ett bra tag om inte pappa hade ringt. Jag svarade aldrig honom då men pratade med han lite senare på kvällen, alltid skönt att prata med honom han vet alltid vad felet är och har bra råd. Idag har jag tagit det lungt mesta delen och har färgat mina ögonbryn + fransar, känner mig så blek annars. Vill även färga håret ljusare nu, känner att det börjar bli dags. Nu är klockan tolv och de andra har gått och lagt sig, jag är pigg som en ärta så jag ska ut på en promenad sen ta ett bad när jag kommer in tror jag :)

Det du ser i horisonten är inte alltid det du får

Mötte upp mathilda,johanna och alexandra vid tolv igår. De är så fina och stöttade mig! Kom hem vid fyra inatt och ihssan sov hos mig. Har precis vaknat till ordentligt nu fast jag var uppe vid elva och käkade frukost. Ikväll blir det nog bio men inte säkert ännu. Vid sex ska jag och mamma dra och käka på fias skola, kul!

wainting for ya

Sitter hemma, ihssan har fortfarande inte kommit. Ska kolla klart på BB sen ska jag ut och gå en sväng!

I'll take you to the moon and back

Lockade håret förut, blev fint. Sov i en timma förut det var skönt och nu känner jag mig bra. Snart kommer ihssan hit en stund ska bli kul att se honom!

this is my life, my friend

Hade en jobbig natt, jag somnade vid halv fem så det kändes som jag hade grus i ögonen när jag vaknade. Idag har jag gjort noll på praktiken, mötte upp mathilda för en långlunch vid kvart i ett. Vi käka donken, drack kaffe och glass sne tog vi en runda på stan. Gick tillbaka till praktiken men de sa att jag lika gärna kunde gå hem så jag gick hem (mitt busskort har slutat fungera och inte får jag något från skolan eftersom det är mindre än 6 km!) Är hemma nu, ska städa lite sen sova tror jag.

Har lust att byta blogg igen, gillar inte blogg.se

RSS 2.0