you take my breath away

Ihssan hämtade mig efter skolan sen åkte vi till ljunkan och var där ett tag sedan släppte han av mig hemma. Jag var hemma och tog det lugnt och sen drog jag iväg för att sola, snyggt att vara lite brun imorgon! När jag kom hem satte jag mig ner och gjorde budgeten lite enkelt sådär. Ihssan kom förbi med sin kompis vid tio kanske? Varit ute med de och nu kom jag precis hem! Ska in i duschen nu och sedan sova. Blir ingen idrott imorgon bestämde jag mig för hehe

so happy

Sitter i skolan det har varit en bra dag! Är nästan klar med alla mina uppgifter och är nöjd med min outfit! Imorgon ska de flesta i klassen hoppa över idrotten på morgonen och dra till skolan för att jobba med inlämningsuppgifterna. Jag som är klar vet inte om jag ska på idrotten eller ligga hemma och sova eftersom vi ska vara i saga teatern till tio på kvällen.. BLÖ kommer få skuldkänslor av att göra ingenting!


tjena, snygg bild

you ain't seen nothing yet

Kollade på schemat imorse och insåg att jag inte behövde vara i skolan den tiden jag trodde utan kunde komma efter lunch alltså, 12.10 NICE. Hade en historia lektion och sedan UF lektion som skulle vara till halv fem men vi fick sluta tio över fyra. Drog in till stan med cornelia,frida och frida. Köpte band och spets till klänningen och sedan två par jeans! Vid sex tog jag bussen hemåt och vid halv åtta kom älskling till mig. Nu ligger han i min säng och om en halvtimma ska vi kolla på "kungarna av tylösand", bra underhållning.

i make your lips shake and your bones quake

Satte mig ner igår kväll och öppnade matteboken.. sen kom ihssan och jag stängde den igen. Var med honom ett tag och vid halv elva läste jag lite i boken sen gick jag och la mig!

Skolan känns lite lättare nu börjar få ordning på allting och det känns bra! Idag hoppade vi runt som idioter till musiken som vi ska ha på modevisningen haha, min klass är riktigt bra. Ikväll ska jag försöka göra färdigt min artikel i svenska och imorgon tar vår lärare ingen närvaro första lektionerna så behöver inte vara där försen 11.20, SKÖNT. Ska fota mitt plagg sen dra till stan och kolla om jag hittar något snyggt band + svarta byxor YES.




fin mobil va? är nog ensam i världen om att ha en så fin..

ooooooh baby baby

Efter att ha tagit lite luft med frida,frida och mathilda bestämde jag mig för att stanna sista lektionen ändå. Den gick jättesnabbt faktiskt, vi kollade på en redovisning och skrev några ord sedan fick vi sluta tidigare så man hann med tio i bussen. Var hemma vid halv fyra kanske och när jag kom hem sov jag i två timmar och nu mår jag mycket bättre! När mamma kommer hem ska vi äta och sedan köra igång med matten. Saknar min älskling, hoppas jag hinner träffa honom ikväll också!



can't take it any more

skolan går mig på nerverna twi på alla våra uppgifter twi på våra lärare och twi på alla äckliga ettor som ser mesiga ut, äckliga köttbulle! Jag och Linnéa drar hem efter den här lektionen vi orkar inte stanna kvar, BYE

words can't express what you mean to me

Var hemma hela dagen igår och gjorde ingenting, hur tråkigt som helst. Gick ut och mötte ihssan vid två sen sov han hos mig. Vi vaknade sent idag och har bara varit hemma och kollat på film. Skola imorgon och vi har mycket att plugga, blä jag vill inte LÄNGTAR TILL LOVET!!!!!

in the end everyone ends up alone

Har städat hela huset,möblerat om mitt rum och bytt buren åt mina marsvin.
jag städar alltid när jag är ledsen och arg, usch

saknar dig


do you think about me now and then?

Ihssan kom till mig igår jag bytte om lite snabbt sedan drog vi in till stan och tog en fika på steves med hans vän ranj. Träffade mycket folk och vi satt där ett bra tag. Erika,Sahar,Amanda och Alexandra kom förbi så satt och snacka ute med dem tills ihssan åkte iväg en stund, då satte jag mig med ranj och vänta ett tills han kom tillbaka. Gick en runda i stan sen åkte ranj hem och vi skjutsade hem sahar,andreas och hassan. Vi var inte hemma försen tjugo över tre och jag slockna direkt.

Vaknade halv ett idag, skönt att få sova! Ihssan drog hem och mamma&min bror gick ner till stan, själv hemma är rätt skönt det också.


gammmal bild

I'm coming up only to show you wrong

Försov mig imorse lite grann sådär och bestämde mig för att jag inte orkade med idrott på morgonen så jag skippade den! Nästa lektion var inte försen 10.40 så jag sov en timma till och tog bussen vid 09.40 för att hinna med tio bussen ifrån rece. Kom en halvtimma för tidigt till skolan och alla de andra var på cloetta men cornelia kom efter ett tag och höll mig sällskap. När de andra hade kommit skulle vi haft UF men läraren var sjuk så vi drog och käkade först så hann vi få äta av kycklingen innan den tog slut :) Resten av lektionen gjorde vi ingenting, får lite ångest när jag inte gör något eftersom vi har så många inlämningar nästa vecka, jobb med modevisningen + matteprov vet inte hur vi ska hinna allting. Efter lunch hade vi historia och efter det matte. Jag förstår mig verkligen inte på matten, tur att jag inte är ensam! När vi slutat hämtade älsklingen mig och vi åkte hem och sov några timmar han drog nyss hem för att käka och jag känner att det kurrar i min mage nu så ska ner och hjälpa mamma med maten.






lite fint ego sådär

long as i'm alive baby i die for you

Igår var jag och älsklingen hemma hos mig och pluggade en stund efter skolan och vid fem åkte han iväg på möte. Vid tjugo i sex tog jag bussen in till stan och mötte linnéa och sedan samlades vi alla i klassen vid saga teatern. Ingen lärare var där och madde i klassen har ansvaret, hon var inte ens där vid sex så typiskt madde som vi sa men tur att hon kom lite senare. Vi blev informerade om vad som kommer hända på modevisningen och sedan fick vi testa oss fram hur vi skulle gå på scenen. Usch känns som jag inte ens vill gå längre :( vi var klara vid tio över åtta och då hämtade ihssan mig och linnéa sen släppte vi av henne vid rece och åkte vidare till 55an och stannade där till nio. Efter det åkte vi hem till mig och gjorde färdigt ihssans inlämningsuppgift sen kollade vi på "kungarna utav tylösand", jag somnade och ihssan åkte hem.

Hade bara tre lektioner i skolan idag. Först mode då jag testade min outfit, är inte nöjd alls. Sedan hade vi håltimma då vi övade vilken ordning vi ska gå i på modevisningen, alla snackade i mun på varandra och det blev riktigt rörigt men fixade sig tillslut vi får hoppas på det bästa! Hade lunch och sedan en engelskalektion. Ihssan hämtade oss när vi slutat och vi dumpade linnéa vid rece som vanligt och sen var vi i stan en stund och sen hemåt. plugg ikväll, can't wait!

no one knows the things we've been through

Var med ihssan hela kvällen igår. Jag hjälpte honom att plugga samhällskunskap och innan han åkte hemåt tog vi en sväng ner till stan :) Just nu sitter jag och fortsätter att skriva lite på hans inlämningsuppgift egentligen borde jag göra min svenska uppgift men den ger mig huvudvärk. Efter skolan hämtar älskling mig och vi ska hem och fortsätta plugga lite sedan ska jag till Sagateatern med skolan och ha möte angående modevisningen för Misoui.


Glad idag

love the way you lie

Igår var det söndag och jag var med min älskling hela dagen då också. Vi åkte till en utav hans kompisar och var hos honom ett tag tills vi åkte hemåt. Vår bil ligger ute på blocket nu, vi la ut den igår men tycker absolut inte att ihssan ska sälja den! Älsklingen åkte hem ett tag igår sedan kom han tillbaka och vi var hemma resten utav kvällen och han sov hos mig.

Ingen av oss ville gå upp imorse så slutade med att vi kom en aning försent, han kom lite mer försent eftersom vi vaknade när han började haha. Efter skolan åkte jag och solade en snabbis och har precis kommit hem, väntar på älskling som ska komma snart! ♥

a day without you is like a year without rain

Var men ihssan igår och tog en tur in till stan och träffade några vänner till honom sedan förbi brasken, och efter det åkte vi hemåt för att sova det räckte med att jag blundade så somnade jag som en stock.

Vi vaknade vid elvatiden imorse, vad har hänt med att jag jämt brukade vara uppe länge och sova bort hela dagen? Iallafall åkte älsklingen för att träffa en kompis och jag fixade mig lite och sedan kom han tillbaka och skjutsade mamma,mig och min syster till ikano. Vid fyra kom han och hämtade oss igen, nice med egen taxi va? Resten utav dagen har vi varit hemma och försökt fixa med bilen i garaget, gick inte sååå bra. Har varit i stan en stund nu och ihssan skjutsade hem mig precis sedan drog han ner till stan igen för att fira en av hans kompisar som fyllt år. Nu blir det mysa med mamma tills älskling kommer tillbaka.

Måste klämma in ett grattis till Mathilda som fyller 17 idag,
hoppas du fick världens bästa dag och att du super gärnet ikv!



i just wanna make you happy, baby

Älskling kom till mig igår lite oväntat sådär men jag blev såklart glad att han kom. Slutade med att han sov över och skjutsade mig till cloetta imorse eftersom jag har turen att ha idrott första lektionen på fredagar! något som gör det ännu bättre var att vår lärare kom inte dit förrän nio, alla trodde vi började halv nio? KUL att vänta en halvtimma! glaaad att det är fredag nu tack gode gud.

Nu har mamma sprungit iväg för att hämta våra pizzor från den nya pizzerian i t1, gott. Snart kommer hjärtat hit också! :)

we will never ever ever be apart

Igår gick friluftsdagen snabbt vi började vid tio och fick sluta halv tolv. anna,johanna och elin var i vårat lag men fula som de är kom de aldrig så jag och linnéa fick gå med ett annat lag. Ihssan kom och hämta mig och ketkot vid cloetta efter vi hade slutat och vi åkte in till stan och käkade mc sen lämnade vi in min mobil på The Phone House IGEN, fjääärde gången nu. Drog en sväng till ljunkan senare och förbi fadis verkstad, sen skjutsade vi linnéa till rece och åkte hem till mig och sov några timmar. Var hemma resten av kvällen och mitt hjärta åkte hem vid halv tolv.

Slutade ett idag och vid två hämtade älsklingen mig på resecentrum för jag råkade missa bussen. Vi åkte till norrköping med hans två kompisar i en bmw så de kunde lämna sin bil i nkpg. Efteråt gick vi och käkade på en resturang där och när vi skulle köra tillbaka till lkpg hade vi oturen att bli stoppade av farbror blå. tusen kr i böter för ihssan, gäller att köra rätt haha. När vi väl kom hem till lkpg släppte vi av en av hans kompisar och körde för att släppa av den andra. Nu har jag precis kommit hem och ihssan har åkt! dags för ett bad vaa


say fool you must be crazy

Ledsen att jag inte bloggade igår man hann aldrig igårkväll. I skolan ville man bara skjuta huvudet av sig, hur jobbigt som helst. Jag och Frida drog till stan efter vi slutat för att kolla efter praktikplats men hittade ingenting. Väntade i stan till klockan sex sedan kom mamma in med papperna till min mobil och jag fick hämta ut den igen. Tyvärr så gick det inte skicka sms eller ta emot sms så ska svänga förbi The Phone House idag igen, blir så irreterad! Sen kom Ihssan in till stan och snacka med mig sen var jag med honom ett tag tills han åkte hem för att äta men han kom såklart tillbaka senare som den ängel han är, jag älskar honom. Han åkte kanske från mig vid elva på kvällen, då hade jag somnat.

Iallafall sitter jag och äter frukost nu, har friluftsdag idag tillsammans med alla friskolor och jag valde stadskampen. Ska möta tjejerna vid stångebro klockan tio! hejs


when i get older i'll be stronger

Gick till skolan idag iallafall, dagen gick segt och jag bara längtade hemåt. Slutade vid tre och vid fyra tiden var jag hemma, bussarna är hur sega som helst. Somnade i soffan vid halv sex kanske och har sovit sedan dess, vill bara fortsätta sova. Mamma berättade att min mobil var färdig på The Phone House men jag hade bara skrikit åt henne när hon ringde mig, brukar bli så när någon väcker mig blä




sunshine sunshine sunshine everyday sunshine

Nu säger jag godnatt, har haft en mysig kväll. Får se om ja ska till skolan imorgon, ♥

i wanna be a billionare so fucking bad

Igår åkte jag mamma och min syster ut till tornby för lite shopping. Fick med mig fina saker hem, en tunika, en volang tröja, en bustier, två par skor och lite saker till mitt rum från ikea. Nu ligger en superfin svart matta på mitt golv!

min älskling kom till mig när vi hade kommit hem därifrån och käkade här sedan fick han vänta tills jag hade fixat till mig lite och efter det åkte vi för att hämta hans bror och hans tjej. Blev bilträff i tornby resten utav kvällen samt bilrace vid flygplatsen, träffade mycket folk och vädret var bra! Vid halv tre åkte jag och ihssan hem till mig och kollade på film tills vi somnade.

Just nu sitter jag och väntar på att ihssan ska komma tillbaka hit, han skulle skjutsa sin familj. Sen ska vi antagligen kolla på en film och njuta av att det är söndag!




i'm just gonna take a minute and let it ride

Blev bara att jag träffade camilla snabbt igår sen kom ihssan och hämtade mig. Han skjutsade hem mig och satt med mig och mamma en stund sen åkte han också hem. Blev en fredagkväll hemma men det var helt okej.

Snart ska jag till tornby med min mamma hoppas på lite shopping!


i'm only gonna break break ya break break ya heart

Somnade efter skolan någon timma sen var ihssan här en snabbis. Nu har jag fixat till mig lite sen ska jag ner på stan och möta camilla!





söt va? saknat att göra en riktig festsminkning

tjabba tjena hallå

Älskling kom till mig imorse och sedan åkte vi till resecentrum och hämtade linnéa sen skjutsade han oss till cloetta. Skoldagen gick snabbt faktiskt, det har hela veckan gjort! Glad att det är fredag idag!!

put the blame on me

Var med mitt hjärta hela kvällen igår och kollade på idol och sen åkte vi till brasken! Kom hem vid elva kanske och märkte att min mobil var borta, tur att ihssan hittade den i sin bil och kom för att lämna den.

Börjar nio idag så behöver inte gå till bussen förrän klockan är halv. Vi ska springa runt stångån på idrotten, jobbigt

you will always be the one

Efter skolan blev det en sväng på stan med mathilda och anna. Köpte en hårfärg med mig hem, dax att färga utväxten nu är ju inte så jättefint heheh. Älskling kom och hämtade mig och mathilda sen och skjutsade henne till rece och sedan lämnade han av mig hemma.

Nu sticker jag iväg och solar!




waiting for the world to change

Sitter i skolan och har håltimma, har bara haft en lektion och efter lunch har jag engelska sedan slutar jag. Ångrar att jag inte jobbade med engelska på håltimman nu så hade jag fått sluta efter lunch som frida gjorde men jag måste jobba med projektarbetet tillsammans med linnéa. Jag hoppas verkligen hon jobbar lite på supporten, önskar jag gjort uppgiften själv!

Efter skolan drar jag en snabbis till stan förhoppningsvis måste införskaffa lite hårfärg och annat!

Halmstad i mitt hjärtaa

Missa inte "Kungarna av Tylösand" på kanal 5 klockan tio ikväll.

Nu lär ni bli sugna på att hänga med till Halmstad i sommar!

my true love, my whole heart

Gick ut och mötte älskling igår iallafall och sen var han hemma hos mig ett tag innan han var tvungen att gå hem.

Skolan idag har gått snabbt faktiskt, hade rätt mycket styling lektioner sen en historialektion och då vi gick igenom valet istället. Blev riktigt debatt om vad alla tyckte i klassrummet och cornelia kom med sin söta komentar "OM INGA INVANDRARE FANNS, VEM FAN SKULLE GÖRA VÅR KEBAB DÅ?" ohoh sen gick hela klassen till länsmuséet på studiebesök och vi fick sluta vid tre TACK behövdes

Nu ska jag göra pannkakor till mig och min syster!

and even though it's a struggle love is all we got

Min älskling kom till mig igår och sov över här. Vi åkte en sväng förbi brasken med hans kompis och jag köpte lite mjölk till frukosten sånt som min mormor brukar göra typ? Åkte hem igen sedan och min älskling fick 10 röda rosor utav mig samt ett kort, söt jag är va? Idag firar vi nämligen 4 månader tillsammans!

Vi kom iväg båda två imorse vid tjugo i nio eftersom vi båda började halv tio. Fick Ihssan att åka buss med mig, inte ofta det händer! Skola till fyra idag och var hemma vid fem. Sov i 2,5 timmar när jag kom hem, jättetrött! Inte träffat min älskling idag trots att det är vår månadsdag men jag tycker vi fira den tillräckligt igår.


älskar dig

PIP PIP PIP KETKOT

Låter pip pip pip i mina öron, gå till krille istället


gillar dig ändå fast du är så ful ♥

i could really use a wish right now

i could really use a wish right now, wish right now, wish right now

För en dryg månad sedan berättade en nära vän till mig att hennes kompis omkom i en bilolycka. Fick veta idag att Anton Antmar inte lever längre, han var bara en bekant till mig men en bra vän till många andra omkring mig. Man ska ta vara på livet och göra det bästa av det för man vet aldrig vilken dag som kan vara ens sista.

R.i.p



our hart comes together as one

Sitter i skolan och jobbar med ReMade projektet, alltså ska vi ta ett plagg och sy om till något annat.

Så här ser mitt plagg ut, fint va? det är fusk läder


you are the best thing in my world

Sitter vid nätet och är så sjukt shopping sugen! Har gjort typ 15 önskelistor på varje sida, finns så fina höstkläder.. störd jag låter men fan det här är ju FARLIGT!!

the time of my life

HEJ

Var hemma med familjen igår till nio sen tog jag bussen till tannefors hem till lilla Camilla Fasth där även Frida Kausmann var. Mina sweeties hade varit på ica och köpt alla möjliga sorters frukter,chips och annat, och tänd ljus över hela lägenheten det blev SKITMYSIGT. Kom några till lite senare och vi glodde på en rulle som hette "The Bounty Hunter", helt okeej. Vid två kom Vedran och älskling och hämtade mig och Vedran skjutsade hem oss till mig ♥

Goooodmorgon säger jag nu och ihssan har precis lämnat mig (gått hem..) SAKNAR HONOM :|


fina vänner jag har va?

yummmii

vi ska äta kräftor ikväll och jag har inte ätit kräftor på tio år så det ska bli spännande!

never let me down..

Umgicks med älskling hela kvällen igår vi åkte ner till stan en stund och satt på 55an men jag hade ont i magen så sedan gick vi hemåt. Hände en skum grej när vi gick igenom kyrkogården (mycket närmare väg hem till mig) precis när vi kom till utgången av kyrkogården så ser vi ett bildäck komma rullande och lägger sig vid våra fötter? Vi tänkte att det kom en bit längre uppifrån vägen eftersom den lutar ner men de enda vi kunde se när vi titta uppåt var ett par med sin hund som precis kom gående? skumt! Gick iallafall hemåt sedan och kollade på tv resten utav kvällen innan vi somnade, jag var helt slut!

Jag vaknade åtta idag var chockad själv! försökte somna om och vaknade vid tio och då kunde jag inte stå ut längre så väckte älskling haha. Han gick hem vid två för han ska jobba idag..

Nu ska jag släppa ut mina tjocka SVIN i det friaa

gammal bild när vi hade våra marsvinsbebisar, sött va?

i wanna love you everyday and every night

HEJ!
Haft en bra jättebra skoldag idag, mitt humör var på topp! först hade vi en knasig idrottslektion vid stångebro sen hade vi möte med min klass helt SJÄLVA, utan någon lärare som våga sig lägga i nu..skönt! Efter det blev det hamburgare till lunch, yummmii. Historia lektion efter vi käkat och jag hade skrivit klart om varför invandrare är bra för sverige, så ägnade lektionen åt att slå in min och Linnéas historiaböcker i plast, skitfina med bubblor hehee. Sista lektionen var matte det var segt med en seg lärare men vi överlevde! Promenerade in till stan med Mathilda,Anna,Anna och Johanna jätteonödigt egentligen för jag tog bussen hem direkt när vi kom fram..

Har fått mitt senaste paket från ellos som vi beställde i förrgår, en höstjacka och en bustier FINT! Snart kommer älskling till mig kan inte bli mycket bättre!




Ny blogg, bra va?

hejsan svejsan har fixat till min blogg lite, kommer förmodligen fixas till mer när jag har tid. Orkade inte med den förra bloggen pga att sidan var så seg, den funkade inte med bloglovin + att den var knäpp när det gällde att ladda upp bilder.

Min dag har varit seg, fick stå ut med ramona första lektionen i skolan :| Hade en jobbig kväll/natt igår så jag sov jättedåligt och mina ögon hade svullnad upp på morgonen, snyggt! Efter estet lektionen hade jag 1,5 timmes hål medans resten utav klassen hade italiano. Jag gjorde klart min historia till imorgon och lite matte. Sen käkade vi lunch, ogillar vår nya lunchmat i skolan och jag verkar vara den enda? urk. Sista lektionen var engelska sen klockan ett drog jag hem. Min älskling slutade vid halv tre och kom till mig vid tre tiden kanske? Varit med min sweetie hela dagen och nu har han åkt. Fredag imorgon, GILLA.



Älskar bilden av någon konstig anledning? Turkiet

RSS 2.0