jag siktar mot toppen

Det är tisdag och sista veckan på praktiken. Jag har faktiskt haft grymt roligt där och kommer bli sorligt att lämna esprit och gå tillbaka till skolan nästa vecka! idag har jag annars shoppat nya skor sedan hem och julstädat mitt rum lite, det behövdes kan jag säga. Snart ska jag nog gå och lägga mig är jättetrött men först ska jag slå en pling till min älskling

we can work it out

jag älskar dig.

i pray that our paths will cross again

jag drar ut på en nattpromenix och snack med magdalena, det behövs just nu...

don't leave me out here dancing alone

Dagen har varit bra, jag lunchade med mathilda och frida sedan fick jag och tilda sluta praktiken klockan tre, wiho! gick på stan i två timmar och missade bussen en antal gånger så slutade med att jag gick hem. Vi är hundvakt åt min brors kompis hund just nu, han satt och kollade på mig medans jag åt upp hela min kebabtallrik förut..

p.s måste tillägga att idag fungerar min mobil prima! men de ringde från the phone house och jag får välja valfri sonyericsson mobil... låter det bra eller??

i wanna grow old with you

Vilket snöoväder det var imorse, helt sjukt. Iallafall slutade jag praktiken klockan fyra och efter det hämtade älskling mig. Min mobil som jag fick igår var det självklart fel på så vi skällde ut dem och de ska ringa imorgon. Efter det åkte vi hem till mig till och tog det lugnt några timmar sen åkte vi iväg en sväng och träffade på några av ihssans kompisar. Vi åkte med en av dem och driftade vid ikea och flygplatsen, rätt skön känsla när sex bilar flyger fram och snön stänker! Älskling skjutsade hem mig vid tolv och nu ska jag gå och lägga mig är hur trött som helst, fredag imorgon!

You are the first star in the sky and the last to leave

Älskling kom tillbaka till mig igår medans det var snöstorm ute.. vi ställde in bilen i vårt garage sen tog vi ett bad och gick för att lägga oss. Jag gick upp vid tjugo över nio imorse och sedan skjutsade älskling mig till praktiken klockan tio. Måste bara säga att praktiken slår skolan med hästlängder även om det är jobbigt där. Älskling kom förbi på lunchen och hade hämtat min mobil som äntligen var färdig från the phone house, YES. Jag slutade vid fyra och var hemma vid fem. Jag och Arvid har nyss stekt hamburgare och snart ska jag nog gå och lägga mig..

en framgångsrik man måste ha en stark kvinna

hade ingen lust att blogga igår men antar att jag har det nu. Snöat hela dagen och min buss gick inte som den skulle imorse. Dagen på praktiken gick bra men måste ta tag i själva praktikuppgiften som ska lämnas in kommer inte orka göra den nästa vecka då både jag och mamma fyller år.. älskling kom och titta in på praktiken och vid fyra åkte vi hem till mig. Hade strömavbrott ett tag och mamma hade fastnat med bilen, jag hoppas älskling får ut sin bil han har precis gått från mig nu :)


det är ju dagar som denna man verkligen saknar sommaren..

wake up and smell the coffee

Igår var kvällen helt okej, vi var på plaza och sen sliver med ihssans kompisar. Vaknade vid ett idag och det känns som jag fortfarande sover? hjälper ju inte att det är mörkt och grått ute heller. Väntar på att ihssan ska komma tillbaka för han har åkt nu, sen ska vi åka till motala och tillbaka för att skjutsa hans kompis!


I bilen påväg till flygplatsen precis innan vi åkte till turkey

sometimes the rain can turn into a waterfall,

Jag och Ihssan planerade att gå på bio ikväll men vi var för lata att kolla om det fanns biljetter kvar, såklart inte. Han har bytt till vinterdäck på mammas bil och åkte iväg för att pumpa dem nu, vi får se vad som händer när han kommer tillbaka.

Har förresten gjort en ny msn nu!

i want me and you to work it out

praktiken har varit helt ok idag, lunchade med mathilda vid ett och det var mysigt. fick sluta vid halv fyra sen tog jag en runda på stan tills ihssan kom och hämtade mig och släppte av mig hemma. Just nu ligger jag hemma med datorn i knät och väntar på honom..

born to make you happy

Precis kommit hem ifrån praktiken. Måste ringa upp någon i klassen och kolla det där med dagboken + att jag måste snart ställa frågorna till Jenny, kommer ju ha glömt alltihop efter helgen..

Planer för kvällen:
först ska jag äta upp hela min toblerone som mamma tog med sig från flygplatsen.. och sen kommer älskling hit.

idag är det förresten bara två veckor kvar tills min födelsedag, can't wait!

you're the one who said that i'd be lost without you

Jobbig dag på praktiken, varit på lagret den mesta av tiden och jag har ont i benen efter att ha gått runt så mycket. Mamma kommer hem inatt så ikväll drar vi och käkar pizza, jag kan verkligen inte laga mat..

bloggbreak..?

Andra dagen på praktiken avklarad!
Mamma är i London just nu och Ihssan kommer hit lite senare, det var allt jag hade på hjärtat!

don't make me bring out the other side in me

Jag gick ut med camilla igårkväll och hon fick mig på lite bättre humör som tur var. Tog bussen hemåt så jag var hemma vid ett. Mamma väckte mig vid tjugo över sex imorse och vid tio i sju åkte vi hemifrån. När jag kom till lokalen vid sju fick jag mitt hår fixat först och det var tuperat som fan i en 60-tals frisyr, inte speciellt snyggt och det tog en timma. Efter det gjorde de sminket sen fick vi äntligen äta frukost. Pia skjutsade oss sedan till konsert och kongress och vid halv elva hade vi första visningen på gymnasiemässan. Efter den visningen gick vi runt och kollade lite sen käkade vi lunch vid tolv. Sista visningen var tjugo över ett och då hade min mamma och syster kommit för att kolla, den gick helt okej och sedan fick vi sluta.

Efter visningen åkte jag hem och borstade ut mitt hår och tvättade det, det var förjävligt haha. Sedan så sov jag i två timmar och blev väckt av att min brors väns hund hoppade upp i min säng? Aja, stannar hemma ikväll för jag har jätteont i halsen


en gammal bild från förra visningen. fint att jag smälter in i bakgrunden dåå!

stressed out

Försov mig imorse men jag hade tur för imorse skulle vi ha idrott i t1 hallen och det ligger ungefär tio minuter ifrån mig. Jag och Linnéa har kämpat med vårt UF idag, linnéa stackarn som var sjuk var tvungen att komma till skolan för att jobba med det. Hade en historia lektion och sedan vid två samlades vi för att gå igenom hur vi skulle gå på modevisningen men slutade med att Milad fick damp och gick därifrån. Vi tog bussen till konsert och kongress och övade på hur vi skulle gå i två timmar ungefär, vi slutade kvart över fem. KUL att vi måste gå upp vid sex imorgon för vi ska samlas för hår och smink klockan SJU, usch låter som en rolig fredagskväll för mig va?

you're amazing, just the way you are

orkade inte blogga igår men vi var och kollade på något med friends på morgonen sen gick vi tillbaka till skolan och gjorde lite aktiviteter. Efter det hade vi lunch sedan åkte vi in till stan för halv ett skulle vi vara på bion. vi såg filmen "fish tank" och den var inte alls bra utan bara tråkig enligt mig. åkte hemåt och sen kom älskling till mig så jag var med honom resten av kvällen.

idag har det varit en vanlig dag och vi har jätttemycket att göra i skolan och under praktiktiden, redan jobbigt med praktiken som den är. vi slutade vid ett och då åkte jag in till stan en sväng sedan tog jag bussen hem och la mig för att sova i fyra timmar. nyss vaknat nu och känner mig mycket friskare!

imorgon efter skolan blir det att öva på modevisningen som är på lördag, jobbigt

that's just the way it is, things will never be the same

sov dåligt inatt och det var snö överallt imorse och det förstörde min dag lite eftersom min buss aldrig kommer när det är snö så jag fick gå till vallaplan och såg nog ut som en snögubbe när jag kom fram. när jag väl var på rece så var bussen tjugo min sen till skolan KUL! annars har skoldagen rullat på och jag har kämpat gärnet, har hur många uppgifter som helst att göra. slutade fyra idag och hade sedan samtal med min lärare och mamma till halv fem. jag och mamma tog bussen hemåt och var hemma vid tjugo över fem, härligt. imorgon ska vi göra aktiviteter med friends hela dagen sen ska vi på bio med skolan, låter som en bra dag tycker jag.


seventeen years old kicked out on the streets

skolan idag var inte rolig överhuvudtaget och jag är så glad att vi har praktik i tre veckor från och med nästa vecka, sen är det bara tre veckor till i skolan tills det är JULLOV. iallafall så kom älskling och hämtade mig och linnéa efter skolan sen åkte jag och han hem till mig och sov i flera timmar, vi vaknade vi sju och då åkte han hemåt. kommer bli lite jobbigt att sova nu sen då......

i love you i love you i love you

redan gått ett halvår min älskling och vi har varit med om så mycket tillsammans
du är underbar  ♥





mina favoriter!
den sista bilden är ifrån en kväll i somras när vi var i halmstad, tagen av en fotograf och vi hamnade i tidningen!

i could not walk away

älskling kom till mig igår natt när han hade jobbat färdigt vid tre och då åkte vi in till stan för han skulle käka men såklart var det lång kö överallt så vi åkte till ryd och köpte mcdonalds. Eftersom klockan var ungefär halv fyra påminde ihssan mig om att vi hade sex månader, helt sjukt ju.

idag har jag och älskling iallafall varit på ikano och nu sitter jag hemma :)





never thought i'd let a rumour ruin my moonlight

var men hjärtat hela kvällen igår och vi var i stan till halv ett kanske sen drog vi hemåt. Ihssan somnade vi ett medans jag somnade vid fyra hehe..

idag har det inte hänt speciellt mycket och lovet är snart slut vilket är jävligt surt. Kom precis hem efter att ha sprungit runt som en galning i stan med ihssan, no coments. Han ska iallafall jobba ikväll som vakt vid en resturang ungefär fem minuter ifrån mig så jag får väl droppa in där och ta en cigg med han lite senare. vid tre när han slutar ska han sova här lite ovanligt sådäääär. just nu orkar jag inte med något alls, ska äta blåbärspaaj



only when you see what my eyes have seen

camilla missade såklart bussen så sötbollen tog taxi till ikano heehhee. Idag har jag kollat på när hon shoppat eftersom det är tomt på kontot haha ne men jag har letat efter en jacka överallt och vad jag ångrar att jag inte köpte jackan i sthlm! dessutom kunde vi fått den för halva priset eftersom mamma har kontakter, lite surt vaa. Älskling hämtade iallafall mig på rece vid sju sen åkte vi och hämtade hans kompis. De lämnade av mig hemma för en timma sen ungefär men ihssan kommer snart kommer tillbaka! :)

como se llama,booonita, mi casa su casa

Don't you see baby, this is perfection

Idag är det fredag och jag är på riktigt bra humör och ska snart dra till ikano med camilla men alla som känner henne vet ju hur långt tid hon tar på sig.. snorunge



I change like the weather now i'm the king, yeah yeah

inte gjort någon speciellt idag som vanligt..........eheheee no lifer
älskling kommer snart hit för han har slutat jobbet jihooo. vet inte vad jag ska göra efter han åkt hem hade skittråkigt igååår ju usch och fy jag ska slå en pling till någon kanskeee.........................????


lockade håret i typ tre timmar idag......

det regnar idag men imorgon kanske solen skiner

älskling kom till mig igår och piggade upp mig lite, skittråkigt lov rent ut sagt. sen sov han över här och drog klockan åtta imorse till jobbet. det var meningen att jag också skulle gå upp då eftersom jag mamma och skrutten planerade att åka till sthlm över dagen men söt som jag är somnade jag om såklart och vaknade TIO I NIO. resten av högen trodde jag var uppe så jag fick sitta i bilen och käka min frukost vid nio hehe. Annars har dagen varit prima, vet inte hur många snygga kläder jag provat tyvärr inte med mig lika mycket fint hem.. men en hel del blev det iallafall :) mamma är trött och sur så älskling kommer inte hit och sover ikväll :( DÅLIGT

the words that you whispered for just us to know

Sitter hemma, finns inget att göra så jag är superuttråkad. Åkte iväg och solade förut så känner mig lite bättre iallafall. Väntar på att älskling ska sluta jobba sen hoppas jag att han kommer hit och sover här inatt :) Någon gång i veckan kanske det bär av till stockholm till min moster för lite shopping med mamma och syster men inget bestämt ännu..

annars då, vad händer på lovet??



you can never pretend like i don't exsist

Lyckades iallafall somna igår även om det inte var lätt! Gick upp vid halv elva idag och har bara tagit det lugnt fram till nu. Funderar på att åka iväg och sola känner att det behövs...


Saknar brillorna jag råkade ta sönder och jackan som tillhör maggan..

And I know no matter where love takes me to, a part of me will always be with you

tråkig men skön första dag på lovet! sovit länge och har varit hemma hela dagen. Gjorde ansiktsmask, fixa naglarna, ögonbrynen och bakat chokladmuffins! Vid åttatiden kom älskling till mig efter att han var klar på jobbet sen tog vi en sväng i stan och resten av tiden har vi varit hemma. Nu har han precis åkt hem eftersom han ska jobba imorgon! Själv är jag skitpigg och vet inte rikitigt vad jag ska sysselsätta mig med..


you are the winner of my heart

RSS 2.0