three hearts

Oj vad lovet har runnit iväg snabbt! Igår var jag mamma och fia för att kika på arvids lägenhet, den var jättefräsch! Längtar tills jag fyller 18 då jag antagligen kommer flytta ut direkt, men tills dess får jag väl hälsa på arvid heeehe. Vi tog med oss lite inflyttningspresenter bla en tavla med en bild på alla våra marsvin och den hängdes upp på väggen direkt!


mina hjärtan!

no guy is worth your tears & the one who is won't make you cry

Sitter hemma och väntar på maten, mamma och fia drog till mc för att köpa och sedan droppar de maten här för att åkta och glo på hockey. Har en ny dator, den är lite segare än den förra men det känns bra ändå! Idag är jag på topp och känner mig fri för första gången på länge!

it hurts with every heartbeat

Idag har jag varit hos ortopeden för att kika på min rygg och nyckelben. Han ska skicka vidare mig till en sjukgymnast sedan ska jag tillbaka för röntgen om en månad. Efter sjukhuset åkte jag och mamma till ikano på en snabb shoppingtur och sedan åkte vi för att köpa semlor, ÄLSKAR semlor. Nu sitter jag och käkar våfflor och kollar på BB. Förövrigt har jag inga bilder på datorn eftersom vi rensat den idag, imorgon ska arvid ta med sig datorn till sin lägenhet!

so i surrender to every word you whisper

Har precis kikat på big brother, den här säsongen är ingen hit. Innan dess kom Arash och hämtade hem mini, kommer sakna honom jättemycket. Har blivit skitsugen på att skaffa hund nu för jag har saknat det så mycket men mamma gillar inte den idén då hon tycker jag ska flytta hemifrån snart. Påtal om att flytta hemifrån så börjar arvid packa sina saker ikväll för på torsdag har han nyckeln till sin lägenhet! Åh är så avis. Annars så saknar jag ihssan som är i sthlm, känns som evigheter sedan vi sågs även fast det var en stund igår.

jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar

sitter här med min bebis mini, vi har nyss varit ute på promenad och nu ska vi kolla på de sista oc avsnitten tillsammans. Så sjukt bra serie det är synd att det bara finns fyra säsonger. Lite senare kommer älskling hit en stund innan han åker till stockholm!

live for the moment, cause this could be my last hour

Hängde med cornelia och benjamin igårkväll sedan kom ihssan till mig vid ett. Vi är hundvakter och passar en liten krabat vid namn mini, han var väldigt jobbig inatt och envisades om att sova med oss i sängen men söt är han! Han tycker inte om mamma heller utan morrar mest åt henne och han är väldigt sugen på mina marsvin just nu :(

jag lever i en värld som bara handlar om dig och mig

imorgon bär det av till skolan sedan är det lov! Jag har varit hemma hela veckan vilket resulterat i att jag nu sett tre säsonger av oc (75 avsnitt). Farligt att börja kolla på en serie! Förövrigt är jag förkyld och har ont överallt, nästa vecka har jag min tid hos ortopeden, woho


vilken konstnär man är

i'll be there for you through it all

Ingen skola för mig idag pga nyckelbenet och det känns bra på ett sätt att slippa gå ut i snöovädret men tråkigt att sitta hemma. Vaknade klockan åtta imorse och inte lyckats somna om ännu.........

Min blogg är så himla tråkig, saknar finestlight.



hihi I ♥ LILLE

I'm coming up only to show you down,

Snö ute är det första man ser när man vaknade imorse, usch jag som trodde våren var på god väg nu.. dessutom ramlade jag påvägen till bussen och slog i nyckelbenet och gör väldigt ont så tror inte jag ska till skolan imorgon. Helt otroligt vilken otur jag har. Har genomlidit hela dagen i norrköping med klassen annars och efter det åkte jag hem och sov några timmar!


bild från förra gången vi var i nkpg

so sick and tired of tears

Ihssan sov hos mig inatt och studiedagen har spenderats hemma med honom. Imorgon är det skola och vi har prov i svenska, jag har inte läst på överhuvudtaget men känner jag min klass rätt så är det inte många som har gjort det


smile for me now

jag behöver dig

Haft en bra helg tillsammans med älskling. I fredags var vi en stund med hans vänner innan vi åkte hemåt och på lördagen drog vi ut med hans vänner på sliver några timmar. Idag fyller vi nio månader, älskar dig!

forget your enemies and think of what your friends'll do

ska snart äta något sen kommer älskling hit ♥

sommmar, blond

you can always count on me

Sitter hemma ska ta bussen in till stan om tjugo min och göra ett ärende sedan ta bussen vidare till skolan för att gå på en lektion, WOHO.


Cause I'm so tired, tired of this

så trött på allting.


peace
RSS 2.0