goodbye 2010..

nu hoppas vi på att 2011 blir ett minst lika bra år!

ikväll drar jag till motala och firar in det nya året, hoppas på en bra kväll!




they say death take you to a better place but i doubt it

Är uppe lite tidigare än fem idag! hehe.. ska åka in till stan och träffa milla snart och ta en snabbis på stan igen (vad gör man inte när det är REA?) och efter det ska jag sola, riktigt läääängesen nu!

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag och min älskling somnade fem igår och idag vaknade vi klockan FEM?? trodde någon ställt om klockorna och drev med oss.. älskling skjutsade sedan in mig till stan där jag mötte Camilla och tog en snabb shopping tur innan allting stängde sen tog vi en fika på coffe house. Sitter hemma nu och älskling svängde förbi förut när jag låg i badet men sen åkte han hemåt. Får se om han kommer en stund lite senare eller om han stannar hemma eftersom han jobbar tomorrow....


Christmas 2010
































































sweet home linköping

Vi kom hem från sthlm igår men jag hade aldrig orken att blogga. Hände lite grejer under kvällen så det blev aldrig av. Kvällen avslutades sedan med en promenad "olddays style" tillsammans med Ripsime, min äldsta vän här i lkpg  som nyligen flyttat till Norge men är här över jullovet. Vi gick hem till henne och vid tre drog jag hem till mig och sov, härligt att vi bor så nära varandra!

when it gets dark and when it gets cold we hold each other till we see the sunlight

Älskling kom till mig igår trots att han var jättesjuk, gullungen! vi var hemma hela kvällen och imorse när jag vaknade märkte jag att jag också börjar bli lite smått sjuk men sånna smällar får man ta! Vid tre idag lämnade jag älskling hemma och tog bussen in till stan med min syster för att handla några sista små julklappar. Vi kom hem vid sex ungefär och sedan har jag myst med hjärtat, tänk att jag ska klara mig utan honom i fem dagar :( Älskling drog hem vid halv tolv och efter det packade jag tills imorgon och slingade min systers hår. Tyvärr hann jag inte med julgodiset men tror vi ska göra det hos min moster imorgon!

Godnatt


nothing can come between us


försov mig imorse, märks att jag verkligen behöver lov haha! är iallafall hemma från skolan nu, känns jätteskönt. i skolan gjorde vi inte mycket alls, vi spritsa glasyr på pepparkakor, fikade lite och lyssnade på rektorn sedan fick vi gå hem. Jag tänkte dra in till stan och köpa en sista julklapp men det var för kallt ute så jag åkte hem istället.. saknar min älskling men han är sjuk så tror inte jag kan träffa honom ikväll :(




It's magical, the way you make me feel inside

Imorgon slutar vi skolan, svårt att beskriva hur skönt det ska bli! Jag åker till sthlm på torsdag och kommer hem söndag tror jag? Det ska bli jättemysigt, jag har saknat mina kusiner och min släkt men kommer bli lite tråkigt att lämna kvar min älskling här..
  

loveee yaa

dancing with the devil

Igår fungerade inte bloggen, varför vet jag inte. Igårkväll satt vi iallafall bänkade framför paradise hotel, min syster vid tvn och jag vid datorn eftersom jag låg två avsnitt efter hehe.. sen bakade jag lussebullar tillsammans med mamma, eller jag kollade mest på man är inte så sugen på att baka halv elva på kvällen?

Idag hade vi bowling som ett litet avslut på idrotten sen har dagen i skolan gått snabbt faktiskt. Min och johannas redovisning var inte så lyckade ehe kan ju vara bra att ha med bilden i powerpointen om man redovisar om den! Sen har jag fått kissie viruset på min dator så den har tillbringat dagen hos rektorn, får hoppas att den fungerar i helgen!
 
Planerna för ikväll är att träffa min älskling, jag hoppas han kommer snart!


såhär fräsch och snygg var jag förra helgen

spana in vinnaren, jag spöa skiten ur elin o frida..

i just wanna go home

Sitter i skolan och har historia. Som vanligt är inte den personen jag jobbar med i skolan och vi har redovisning på fredag wihooo. Usch och blä kommer sitta hemma och plugga hela helgen då vi har prov,redovisning,svenskaläxa och idrottuppgift på måndag, längtar till jullovet!


& in the end everyone turns out to be the person they swore they'd never become

Skolan sliter på mig känner jag, för många bollar i luften plötsligt. Borde sätta mig ner och ta tag i matten men jag orkar inte ta det just nu känner jag. Skulle bakat lussebullar med mamma idag men jag somnade när jag kom hem efter skolan och vaknade vid åtta, så nu blir inte det heller av. Kämpa veckan ut nu och sedan slutar vi på tisdagen tror jag? imorgon blir det iallafall julklappsletande med magdalena!

låt kärleken leda din väg

Ligger hemma i sängen älskling åkte för ett tag sedan. Jag har haft en jättebra helg och surt att det är skola imorgon. Ångest för svenskaprovet men orkar inte plugga till det just nu så får väl ägna kvällen åt det. Skulle åkt in till stan med mamma för lite julklappar men både hon och jag är inte så värst morgonpigga så det blev aldrig av, får ta en sväng till stan i veckan. Tänkte lägga in lite bilder från kameran men det orkar jag inte heller, snark

PS inte nog med att idioterna som gjorde skolkatalogen råkade trycka någons bild tre gånger så har det bytt mitt och linnéas namn, blir så besviken

We belong together now

Igår fyllde jag och älskling sju månader tillsammans. Han bjöd mig på middag i gula huset, han är så fin! :) Idag var vi på The phone house efter skolan för att byta min mobil och jag fick välja en ny. Jag valde Sony Ericsson Xperia x8 men jag ska dit imorgon igen när jag bestämt mig för om jag ska behålla den eller byta ut den till en annan, jag vet faktiskt inte vad jag vill. Nu ska jag göra färdigt praktikuppgiften och sedan försöka hinna med att kolla på engelska filmen :)

wake up in the morning feeling like p diddy

Försov mig imorse och stressade till skolan och när jag kommer fram berättar Frida och Frida att jag börjar halv tio.. inte lätt att hålla koll på schemat när man har haft praktik tre veckor. Har suttit med på deras modelektion sedan imorse och nu ska vi ha mentorstid!




stay by my side

Skolan var helt OK, känns dock som det är många bollar i luften redan och jag vet inte vart jag ska börja eheh ligger efter i allt.. skulle fortsatt och gjort klart praktikuppsatsen idag men jag orkade inte utan jag och älskling sov i tre timmar istället och resten av kvällen har vi legat i sängen. DÅLIGT MALIN!!!!!!!!


i just called to say i love you

Ligger med datorn i knät och försöker göra praktikuppsatsen just nu, får ont i magen när jag tänker på att det är måndag imorgon och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan! Mamma och jag funderar på om det skulle fungera att byta till TBS? troligtvis skulle jag behöva gå om tvåan, värt eller? ae skulle sakna min klass..




black&white

this life don't last forever

Igår var jag med älskling hela kvällen vi var mest hemma och sedan åkte vi runt ett tag med hans bror. Klockan ett åkte vi hem till mig och somnade snabbt. Idag åkte han ifrån mig runt halv ett och hela dagen har jag och min syster städat hela huset tills mamma kom hem, halv elva. Mamma hade med sig födelsedagspresenter från mina släktingar, jag fick en pälsmössa en snygg tröja och ett halsband! NÖJD. Älskling är just nu i Gbg och hjälper sin syster att flytta så ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma.

jag står bakom dig, och du står alltid bakom mig

jag hade en jättemysig födelsedag! det blev att vi käkade på ming palace, längesen jag åt kinamat, det är så sjukt gott. Min bror kastade i sig maten sen drog han för att träna och vi andra tog en sväng på stan. Vid halv tio åkte jag och hjärtat hem till mig och kollade på film en stund innan han åkte hem.

Imorse gick jag upp tjugo över sju för min älskade mamma fyller nämligen år idag!! (hehe jag vet bra födelsedags present hon fick för 17 år sedan va?) hon fick iallafall lite presenter av oss och sedan gick jag och la mig igen. Lyckades sedan försova mig sista dagen till praktiken, duktigt. Sitter just nu hemma och väntar på att älskling ska komma hit, tror jag ska ringa min mamma snart som är nere i Gbg och roar sig med sina systrar!




fint.

seventeen

Är hemma från praktiken! söta tilda hade lagt nougatgodisar som hon hade bakat i en liten påse och gav mig idag, som jag tjatat efter att få smaka dem.. Imorse blev jag väckt av att min gulliga familj tände ljus utanför min dörr och satte igång brandvarnaren haha! sedan kom de in och sjöng och gav mig frukost på sängen. Ikväll ska jag gå ut och käka med mamma,min bror, min syster och ihssan. Sedan tar vi väl en tur på stan eftersom det är tomtenatta!

PS. jag fick en kamera i present så förhoppningsvis dyker det väl upp lite roligare bilder!




Det du ser i horisonten är inte alltid de du får

Godnatt nu ska jag försöka sova, imorgon fyller jag 17! wiho uppdaterar mer då!

RSS 2.0