30 december

Idag fyller min bästa vän 18 år, grattis finaste karro! ♥

Idag har jag varit på ikano med mamma, köpte bla en bandlös bh som sitter fast med klister. Får hoppas att det fungerar bra :) Åkte in till stan vid nio och tog en fika med Alexandra på Café Cioccolata. Det var mysigt att träffas och prata lite grann eftersom det var längesen vi sågs. Imorgon är det sista dagen på 2011, jag hoppas det gamla året får ett fint avslut och det nya året en bra början. Kramar

Fråga

Malin frågar:
Vad har du tänkt att ha på dig på nyårsafton? :)
Svar: Jag är sugen på att ha min svart/silvriga långklänning med öppen rygg som jag köpte av en tjej på praktiken. Den är från Randiga rutan och är helt sjukt fin! En utekväll på stan är dock planerad så det lutar mot en kortare klänning, isåfall den här som jag köpte på charmante i sthlm. Den är av märket 'vero moda' och finns även att köpa där som ni säkert sett på reklamen :)

Kram


Seth cohen

Victoria secret

I födelsedagspresent fick jag ett jättefint nattlinne av VS märke love pink som även står på rumpan i guldtext. Till det fick jag ett par matchade trosor där det också står 'love pink' och yttligare två par trosor.

Tack fina moster! :-)



28 december

Igår kom vi hem till Linköping!

Den här julen har varit olika alla föregående. Har haft den tråkigaste julen hittils och jag antar det beror på att jag börjat växa ifrån det hela, men har ändå njutit av att få komma iväg lite grann. Julafton firades hos min moster Annika (Ankan) och Magnus i deras stora villa i sollentuna tillsammans med släkten på mammas sida. Förövrigt träffar jag aldrig min släkt på pappas sida, känns lite tråkigt. I år ändrades våra jultraditioner, mest pågrund av att min morfar blivit så gammal. I somras fyllde han 90 år och han måste vara tillbaka på hemmet innan klockan åtta. Vi började med att äta vid två (annars äter vi alltid efter vi delat ut julklapparna). I år åt vi inte julbord eftersom alla tyckte det skulle bli så himla mycket att göra så åt vi bara julbord som 'förrätt' och istället åt vi lax till varmrätt. Vid tre var det kalle anka och medans det andra åt så smet jag och mina småkusiner upp till tvn för att kolla, man kan ju inte missa kalle anka på julafton! Vid fyra kom tomten och resten av kvällen spelade vi mest spel och umgicks. Klockan halv tolv gick vi iväg på midnattsmässa i kyrkan som ligger precis nära, det är väldigt mysigt! När vi kom tillbaka käkade vi gröt och lussebullar.

På juldagen åkte vi till min mormor en sväng sedan till min andra moster, Helena och hennes man Bob. Lekte med mina småkusiner hela dagen och fick min födelsedags present av dem, så himla fint! På annandagen gick vi upp vid nio, fick varsin julklapp och åkte sedan in till solna centrum för lite shopping, jag köpte jättesöt klänning. Klockan halv fyra kom hela släkten åter igen hem till Helena och Bob, då drack vi glögg och firade engelsk julafton med kalkonmiddag. Anledningen till att vi firar engelsk julafton är pga att Bob är engelsman och vi har gjort det så länge jag kan minnas. Orsaken till att vi gör det en dag i efterskott är för att man är så trött efter julafton att vi brukar mest ta det lungt på juldagen. Resten av kvällen spelade vi massvis med spel, speciellt wii och coron. Mina småkusiner (som är 5 och 8) har även varsin ipad så de lärde mig en hel del spel där, önskar jag också hade en ipad när jag var 5.. (fanns ens mobiler då liksom?) Igår åkte vi rätt tidigt från dem, tog en sväng till solna centrum där jag köpte en jacka och sedan till mormor en snabbis innan vi satt i bilen resten av dagen.

Kram!




23 december (mobilblogg)

Tänk att det redan är julafton imorgon? Knas. Igår firade vi fina sahar som fyllt 18 år! Först förfest hos henne med issa,cathy och atash och senare mot kvällen kom några fler. Åkte in till stan och var på ågatan en stund sedan sliver hela kvällen, kul kväll och natt! Imorse packade jag, slog in paket fixa med marsvnen osv. Vi skulle åka till sthlm tolv men kom istället iväg vid två.. När vi kom hit åkte vi till närmaste shopping center och köpte sista julklapparna. Vi i min familj har alltid med sig flest julklappar konstigt nog, iår har jag med mig 16 stycken, woop! Hoppas ni alla kommer ha världens bästa jul, det ska jag ha! Kramar <3

You can hate but never break me

Idag har jag varit på ikano, fick sällskap av fina frida iallafall... Gick några timmar och köpte några små saker, sedan åkte hon hem och jag gick en snabbis själv medans jag väntade på bussen. Imorgon ska jag in till stan på ett litet ärende åt mamma, hon har inte köpt en enda julklapp ännu = kaos.


 

20 december

KAN INTE FATTA ATT DET REDAN ÄR DEN 20:E DECEMBER? (eller nu är det den 21:a efter tolv..hehe)

Idag har hängt med bobo hela kvällen, vi har kollat på New moon. Måste se Breaking dawn snart!
Imorgon slutar vi skolan och det är dags för vårat sista jullov, känns konstigt. Har köpt alla mina julklappar men lovade åka till ikano för att kolla några åt mamma efter att vi slutat imorgon. Ska gå själv, älskar att gå själv och shoppa för annars är andra bara ivägen. Konstig? nejdå :)

Tattoo madness

Läste i Annas blogg nyss att hon tatuerat sig igen...shit jag är så sugen!
Vet precis vad jag ska ha för tatuering och vart, så vad stoppar mig?
Ehh, Mamma pappa och hela släkten kanske? fan önskar jag var lite mer rebellisk..








Jag vill jag vill jag vill

Snow



Fint va? Sök på "Let it snow" på google!

18 december

Kul kväll hos mig och ute i fredags med några från klassen! Alla fick träffa mina gnuttisar...
Var hemma hela lördagen med jordens huvudvärk, sov till tre sen somnade jag vid sex och vaknade åtta.
Mamma åkte och köpte en julgran som vi satte upp och pyntade sedan hela huset med julprydnader, mysigt!
Resten av kvällen hängde jag med älskling, vi kollade på Gudfadern 2 i flera timmar.. den var inte ens bra?









15 december

Imorse gjorde bobo en stor och fin frukost till mig och honom, det var mysigt!
Idag har jag varit på balmöte tillsammans med mathilda och nu har jag precis gjort klart två labbrapporter som ska vara inlämnade imorgon. Imorgonkväll kommer tjejerna från klassen hit på lite förfest för att sedan gå ut, kul! Kan inte fatta att vi snart kommer gå sista terminen i skolan och att det är ett halvår till studenten?



14 december

Hej!
Sitter och kollar på O.C, världens bästa serie. Tror det är fjärde gången jag ser om alla säsonger nu.
Mamma åkte till Oslo idag och är borta tills på fredag och snart kommer älskling hit och sover här.

kram

13 december

Har betalat in pengarna till balen nu idag..alltså är jag 1500 kronor fattigare såhär innan jul....
kul.. Betalade till min kavaljer också..men fy vad roligt det kommer bli i maj!
Kommer bli så otroligt svårt att välja klänning men som tur är har jag mina mostrar i sthlm till hjälp!
Fastnade för den här i silver och jag ska antagligen satsa på en rak klänning, mer festklänning :)

Kram

12 december

Efter skolan sov jag några timmar och sedan åkte jag in till stan för en kvällsfika och snack med fina sahar :)
Imorgon har jag sovmorgon till tjugo över tolv, så nu ska jag kika på en film! Kram

Always follow your heart. It knows the best and it will lead you in the right direction.


 

Har pillat med min design i x antal timmar nu, är urusel på sånt här och är nu skit frustrerad.
Älskar dig!



@ pb

11 december


Idag fyller min älskade mormor år, grattis!

Idag har vi julstädat hemma och äntligen plockat fram våra julsaker, vilket är VÄLDIGT mycket.
Jag har precis öppnat min dvd jag fick i födelsedagspresent av min storebror.
Den har ett USB uttag som gör att man kan lägga in filmer på ett USB och kolla på tvn, ibland är han allt bra min bror!

10 december

Hade en jätterolig kväll igår hos isabelle och en lika rolig utgång. Tog min pitch black oskuld och det var inget vidare. Dock så bjöd bartendern mig och emelie på shots, wiho. Träffade bobo på 55an och åkte hem med honom vid tre tiden. Idag är jag inte på topp. Helt slut i kroppen och ska spendera kvällen framför tvn.

Kram

Bilden är från 2009, när isabelle fyllde 16.

9 december

ÅH så irreterad. Matteprovet gick dåligt trots att jag pluggat två dagar i sträck... fy.
Åkte in till stan och hade naturkunskap på björkö. Efter att vi slutat klockan tolv kommer jag på att jag glömt plånboken i skolan och var tvungen att åka tillbaka för att hämta den sen hem, JOBBIGT.

Snart ska jag till isabelle på födelsedagsmiddag sen krogen. Hittar inte mitt stora svarta halsband jag köpte i somras? Rivit runt i rummet i säkert en timma nu. Det sjukaste är att det låg på mitt skrivbord i fredags för jag provade det för första gången då........ÅÅÅÅÅÅÅÅH varför händer sånt jämt mig

 

7 december

(Grattis pappa, isabelle, frida och resten av alla på jorden som fyller år idag ♥)

Sitter och pluggar matte. Har pluggat sedan klockan fem och jag har inte ens gjort ett helt tal själv? ÅÅÅÅH. Arvid kom hit en och en halvtimma innan sin träning och vi hann göra TRE TAL? Gud får panik. Matte är så ologiskt och onödigt. VEM FAN VÄLJER MATTE C FRIVILLIGT? jag. fan. suck.

jag och martina i fredags!



6 december

Hej!

Imorgon har jag och älskling månadsdag! Tyvärr hinner vi inte träffa varandra den här veckan. Ska ägna onsdag och torsdag till att plugga matte c eftersom vi har prov på fredag, JÄTTEROLIGT! På fredag ska jag hem till isabelle för att fira hennes 18 årsdag + en kort utgång eftersom jag ska hem tidigt. På lördag morgon vid åtta åker jag och mamma till stockholm för hundutställning och fira mormors födelsedag på söndagen. Nämnde jag förresten att pappa fyller år imorgon?
Grattis i förskott papi! Nu ska jag fortsätta kolla senaste GG avsnitten sedan försöka sova!

Kram

5 december

Idag har jag varit jättetrött. Frida och Elin kom till mig imorse vid nio för att kolla på religionsfilmen till vårt grupparbete. Jag somnade i slutet och sedan sov jag och Frida i en timma innan vi åkte tillbaka till skolan. Hade en lektion där vi kollade på film sedan åkte jag hem igen och sov lite till. Nu har jag precis vaknat och är pigg som få!

En morgon i halmstad i somras

18

Festen i fredags hos mig blev rolig och utgången på platå likaså. Jag hade nog lite för roligt och det mesta av kvällen minns jag inte. Igår fyllde mamma år och min moster kom till linköping. Ihssan drog upp mig ur sängen vid tre och jag spydde som en gris, ska inte dricka igen på ett år MINST. döda mig. Jag låg i soffan hela dagen och kunde inte äta något förutom fil fram emot kvällen. HAR ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIGT I HELA MITT LIV. Idag har jag mått helt ok, har varit på stan hela dagen tillsammans med min moster, mamma och syster. Har käkat buffé på ming palace så nu behöver jag inte äta på en vecka..

Här kommer några bilder som tjejerna tog! Tack för alla presenter finisar, ni är guld


































1 december

Vaknade upp med svullet öga imorse. KUL att man får en vagel i ögat för första gången dagen innan sin födelsedag.. typiskt mig. Känns som jag har en fet sten i ögat + en blåtira runt ögat GAAAH. Får inte ha smink eller linser på mig för att irretera ögat heller, kul då. Ingen tomtenatta idag utan ska stanna hemma och göra lite grejer tills imorgon. Massvis med saker och personer som vill förstöra min dag, men jag låter dem inte.
Aja, hejsvejs vi ses när jag är 18.


 



RSS 2.0