31 januari

Var inte i skolan idag heller men det röda börjar lägga sig litegrann nu, skönt. Lite senare ska jag åka till min bror och hjälpa honom med att städa ur sin lägenhet för idag flyttar han hem igen!



tjabba tjena hallå

My weekend

I fredags blev det utgång med bobo och sahar. Började kvällen på ågatan bar med drinkar och avslutade sedan på platå!

I lördags träffade jag sahar och några en snabbis sedan gick jag till 55an för ihssan jobbade. Träffade på drutten så satt och pratade gamla minnen med honom och dog av skratt! Lite senare kom även emil och kawa en stund. Vid halv två kom alexandra in till stan så mötte henne en snabbis och satt sedan och väntade på att älskling skulle sluta. Skjutsade hem alex sedan drog jag, älskling och taha till Mcdonalds för att käka och sedan hemåt.

I söndags åkte jag och älskling till simhallen. Träffade på alex och erika lite oväntat. Hade en mysig dag där som avslutades med 12 minuters solning i tannefors. Brände sönder mig i ansiktet, mestadels ögonlocken och hela överkroppen. Så idag (mitt i vintern) var jag hemma ifrån skolan pga solbränna, KUL.



26 januari

Varit hemma hela dagen, har skrivit på en uppsats om Titanic i flera timmar. Vi ska skriva tio sidor och jag har skrivit sju + bilder. Just nu sitter jag och kollar på tredje avsnittet av "Once upon a time" en rolig och annorlunda serie. Lite senare ska jag se "i rymden finns inga känslor" tillsammans med mamma och fia :)

Kram



25 januari

Har firat min storebror som fyller 20 idag med en godmiddag och presenter! Grattis, kan knappt fatta att du är 20? Saknar dig lite ibland men på tisdag flyttar du ju hem igen och kommer som vanligt att ta upp toaletten när jag behöver något hehe kommer ångra att jag ens skrev såhär då.. Imorgon är det iaf studiedag, så skönt! Jag behöver en pause för att hämta mig och tänka positivt.

23 januari

Tack fina älskling för du var med mig idag och stöttade mig när jag behövde det.
Du är bäst och jag älskar dig!


Sitter i skolan

Sitter i skolan och har världens längsta håltimma. Anna och Linnéa sover, jäätttteekuul. En timma och 20 minuter tills vi börjar....

22 januari

Har spenderat mestadels av helgen med bobo, i fredags var vi hemma och igår åkte vi in en sväng till coctailbaren. Gick en heldag på stan med mamma i går också och köpte en 20 års present till min bror. Idag hämtade vi upp anna, mathilda och hennes kille simon och åkte på första balträningen i vasahallen, det har låtit 123..1..2..3 i mitt huvud sen dess..Efter det åkte jag till ikano med mamma och fia sedan hem och sov i två timmar.

Har kollat på så mycket balklänningar i helgen att jag är helt yr i huvudet. Kommer ju aldrig kunna bestämma mig! :D



19 januari

Balkickoffen igår var rikigt kul. Lokalen blev flyttat från allstar (eftersom det har gått i konkurs) och istället var vi på charken. Var helt sjukt mycket folk och träffade massvis med människor, ungefär som att man hade tryckt in alla 93: or i Linköping där haha. Stannade till klockan två ungefär så det var ingen hit att gå upp imorse. Efter skolan sov jag i flera timmar och kom försent till balträffen. Ordnade speeddating och vi fick iallafall ihop ett par som ska dansa tillsammans, kul. Nu ska jag snart gå och lägga mig igen, Kram






18 januari

Igår vid fyra skjutsade jag och ihssan min lillasyster till tåget för att åka till pappa i överrum. Vid fem åkte vi själva för att käka osv sedan tog vi bilen dit. Kom fram vid sju ungefär och stannade hos min faster till tjugo i tio innan vi åkte hem. Kul att träffa pappa eftersom det var så längesen!

Idag har jag varit i skolan och sedan sovit. Ska äta nu sedan kommer Martina hit och vi ska gå på bal kickoffen i stan, ska bli roligt! Första balträningen är redan på söndag, har längtat i över ett år så det gäller att träna flitigt!

Kram


15 januari

Hej!

Idag kom jag hem från stockholm. Vi åkte igår klockan ett på dagen direkt hem till min moster och hennes man, käkade och busade med mina kusiner. Vid halvsju tog vi tunnelbanan in till centrum och gick till oscarsteatern, superfint var det där. Klockan halv åtta började Spamalot och den var så sjukt bra, har inte skrattat så mycket på länge! Johan Glans och Henrik Dorsin är grymma! Måste absolut gå på en sådan pjäs igen någon gång, synd bara att biljetterna är lite dyra. Nu ska jag äta och eventuellt försöka plugga lite till imorgon. Kram




11 januari

Var hemma från skolan idag. Imorse när jag vaknade märkte jag att det inte kom något vatten från kranen så nu kan jag varken göra kaffe eller gå på toa. Försökte sjukanmäla mig förut men eftersom jag redan fått frånvaro så går det inte? Konstigt.

10 januari



Hej!

Idag var jag hemma från skolan, hade trots allt bara en lektion. Har jordens snuva och är ont i halsen. På köpet har jag fått en ögoninflammation (tror jag), mitt ena öga är iallafall illrött och tårfyllt. Frågan är om jag ska gå imorgon, missar så himla mycket om jag inte går. Vet dock inte hur jag ska klara att pilla i mina linser sedan ha sminklektion? Dessutom slutar vi sent och efter det har jag balmöte. Måste iallafall bli frisk till helgen, på fredag ska jag ut med sahar och på lördag till stockholm för att gå på 'Spamalot' på Oscarsteatern. Spamalot biljetterna fick min mamma i 50 års present (eller hon fick ticnet biljetter) sen gav hon oss andra i familjen det som julklapp! Smart ellerhur :D?

Kram!



Årsresumé 2011

Januari



Invigde de nya året med ett brutet nyckelben på simhallen, inte sådär jättekul. Har fortfarande problem med det.

Februari




Hände inte speciellt mycket. Hängde i skolan, var med ihssan, var hundvakt åt mini för första gången.

Mars



Firade 10 månader med ihssan och hans födelsedag!

April




Hade den värsta praktiken i mitt liv på e-teak, bar tunga grejer och fick problem med nyckelbenet. Solade för första gången utomhus, invigde vattenpipa med alexandra och amanda.

Maj





Fick mitt första brev av ihssan efter några veckor utan varandra. Åkte på Bob Marleys minneskonsert i skärblacka, såg min bror dansa bal.

Juni




1 Juni kom ihssan hem. Såg arvid ta studenten, solade och badade mycket i berg.

Juli





Åkte till ullared, tylösand och danmark med martina och ihssan.

Augusti




Åkte till stockholm på min kusins konfirmation. Var på skänninge marknad, åkte och badade med ihssan och köpte sockervadd.

September



Bytte bloggdomän till myshowroom, upptäckte wordfued, började med en lista på bloggen (som jag måste publicera igen!) Beställde studentmössan.

Oktober




Blev många fikakvällar i kylan på steves, hade praktik på kicks och levde livet.

November




Bytte tillbaka min blogg till blogg.se, firade 1 år och 6 månader med ihssan. Färgade håret från svartbrun till ljusare.

December





Äntligen fyllde jag 18, hade världens bästa födelsedag, har haft underbara utgångar, mamma pappa och mormor fyllde år, julafton, nyårsafton på platå, bästa vän fyldde 18. December är min favoritmånad.

Gjorde den här rätt snabbt, kunde allt lagt ner lite mer tid. Har även insett att jag måste ta mer foton att se tillbaka på så det får bli mitt nyårslöfte i år. Jag har haft ett riktigt 'bergodalbane' år 2011, pendlat mellan olika känslor och upplevelser. Jag hoppas iallafall på att 2012 kommer bli det bästa året någonsin! Har mycket att se fram emot såsom studenten, balen mm :) KRAM





8 januari

Blev sjuk i torsdags. Mamma tror det är influensa, jättekul att vara sjuk i slutet av lovet och lagom till helgen... Igår gick jag ut iallafall för att äta middag med ihssan, det var mysigt :) Imorgon börjar skolan, känns lite jobbigt men inte om man tänker på att vi går sista terminen nu. Nu ska jag titta vidare på O.C vi hörs, kram


5 januari

Var nere en snabbis på stan med min mamma och min lillasyster idag. Skulle gå till banken och min optiker men tydligen hade båda stängt för det är trettondagsafton.. Annars har jag inte gjort så mycket idag, har städat marsvins buren vilket är jobbigare än vad det låter. Först måste man bygga en utbrytningssäker hage (de rymmer jättelätt), lägga tidningar på golvet för annars halkar dem, släppa ut dem, ta ut och städa buren, diska ur buren, låta den torka, fylla på buren med nytt, fånga in marsvinen, städa undan alla tidningar, damsuga och moppa golvet. Tog mig ungefär 2 timmar. SKITJOBBIGT ALLTSÅ. Ville bara säga det. Och nu ligger de små grisarna helt utmattade i nytt sågspån, lyckans ostar

Igår

4 januari

Ikväll är ihssan på kryssning med säkert över 500 pers plus halva linköping.
Själv ska jag snart dra mig in mot stan och möta upp sahar för lite häng på 55an :)
Kram

Bilderna är ifrån när sahar fyllde 18


3 januari

Hej bloggisen.

Har njutit av lovet senaste dagarna och tagit det lungt hemma mest. Idag har jag varit på stan och shoppat på rean tillsammans med min syster. Hann endast gå till Gina tricot där vi fastnade, fina saker på rean faktiskt! Mina pengar tog slut och jag fick låna av mamma som kom in till stan. På torsdag ska jag till banken och bla hämta ut mitt studiebidrag, känns lite jobbigt att vara fattig... och 18 för den delen. Var nyss ute på en nattpromenad med ripsime min gamla vän, det är så kul att hon är i sverige !

1 januari

Hade en jätte rolig kväll med fina vänner igår, gott nytt år på er alla! ♥

Kvällen började med trerätters middag hos isabell tillsammans med sahar, hawar och adeline. Efter att vi hade ätit blev alla supertrötta men som tur var piggnade vi till innan vi skulle ut. Gick från isabell vid kvart i tolv och var vid ågatan på tolvslaget, mysigt! Tog en tur till platens och ågatan bar, sedan spenderades resten av kvällen på platå. Tappade bort isabell och sahar, träffade erika och blev nerduschad i öl, missade bussen hem och ändå hade jag en jätterolig kväll. Var uppe till halv sju inatt och vaknade halv fyra idag, knas.



RSS 2.0