29 april

Var ute igår, först ågatan bar med tjejerna sen vidare till platå. Erika drog hem är fortfarande lite arg på henne. Hade en kul kväll ändå och nu försöker jag bota min bakis huvudvärk och ge mig iväg på balträning!

In the end

In the end it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

27 april

Var ute på torsdagsklubben med finisar igår. Hade lite svårt att komma upp imorse men det gick efter mycket om och men! Har sovit bort halva min fredag nu och ska ägna resten av kvällen hemma med en skål godis. Kram


24 april

Varit på ikano och shoppat sedan hos tandläkaren. provade min studentklänning (köpte den i spets från john zack!) med beiga klackar jag köpte i somras och mössan. Såg fint ut, klassiskt. Men funderar att byta klänning mot kvällen? Aee... studenten är faktiskt inte så viktig för mig som balen.. viktigast är att man har en helvit klänning, right?



23 april

Haft en lektion i skolan idag och imorgon är jag ledig för engelskan är inställd.
Snart ska jag möta jennifer på promenad och snack!

At this age, everything is changing day by day. We don’t notice, but just look back over the past year and you will realize everything has. People you thought were going to be there forever, aren't, and people you never imagined you'd be speaking to are now some of your closest friends. Life makes little sense, and the more we grow the less sense it will make. So make the most of it now before it all changes once again, because in the near future all of this is only going to be memories.

22 april

Firade min syster i fredags och käkade ute på Ming palace, sedan ågatan bar med jessika, jessika och isabelle. Igår käkade jag på Fyra årstider med mamma sedan åkte jag hem till cathy och var där till tolv, sedan drog vi till charken. Balträning halv elva imorse, tjoho!


19 april

Har räknat alla mina jeans idag, det blev 18 stycken och jag använder inte ens en tredjedel? Aja, imorgon ska vi sminka skridskoåkare på cloetta center 07.30. Jag trodde vi skulle sminka 08.30? Imorgon fyller min lillasyster 14, vilket ska firas klockan sju så kommer inte kunna vara där i tid. Ramona är butter på mig just nu men hon ska vara glad att jag ens ställer upp och kommer. Surt inlägg men är jätte irriterad idag.


18 april

Sitter framför nya avsnittet av GG i onepice, mysigt! Har varit på stan efter skolan och gjort några ärenden sen mötte jag mamma, provade studentklänning sen åkte vi ut en sväng till Ikano. Imorgon ska jag till Visualiseringcenter i Norrköping med linnéa, cornelia och vår naturkunskapslärare, kul!

Här är klänningen förresten, finare i verkligheten men jag köpte den inte..



Följ mig på bloglovin!

Tryck på bilden för att följa mig med bloglovin, så ser ni när jag uppdaterar! Kram

bloglovin


15 april

Hade en bra kväll med erika igår, grattis igen! Hoppas du hade roligt igår gumman.
Träffade på min bebis jessika under kvällen och fyllekäkade five tastes, GOTT
Somnade inte förrän halv nio imorse så igen balträning för mig idag! Kram

Gammal bild på mig och erika

14 april

Idag fyller min vän erika 19 år. Hon har tvingat mig att ta halv sex bussen med henne till motala sen tillbaka till linköping och rocka platå framåt natten. Hoppas att vi inte tappar bort varandra under kvällen bara,
miss göransson har en tendens att jämt vandra iväg själv?

Grattis smulan!

13 april

Godmorgon bloggen!
Hade en rolig utekväll igår med mina fina på sliver!
Ramlade in fem imorse igen vilket jag måste sluta med, sover så länge på dagen!
Aja ska nog köra på en hemmakväll idag för att orka morgondagen! Kram


12 april

Idag tog mitt lilla hjärta sina sista andetag, sov gott min bebis!



-

Har precis kommit hem, åkte med camilla till martin förut. Där träffade jag på hanna w och jocke som håller på att spela in sin webshow. Ville inte delta men var med i ett litet klipp! Ska iallafall bli roligt att följa den! Nu ska jag sova, godnatt!

11 april

Godmorgon!

Tack Elin för den nya designen, superfin!
Hade en myskväll igår när alla andra var iväg på kryssning, hoppas ni som åkte hade roligt.
Nu ska jag äta frukost, kram på er

/Elin Gullbjörk Santesson

Hej! Jag har precis lagt in Malins nya design. Hoppas att hon är nöjd och att ni som läser är nöjda! Kika gärna in på min blogg genom att klicka hääääär! Hoppas det var okej att jag gjorde ett inlägg. Kram :)

Din famn är det enda stället där jag känner mig trygg


8 april

Ågatan bar igår med jessika, jonathan och elina. Senare kom maggan och då blev det charken! Gick till en kompis vid fyratiden och stannade till tio imorse så dygnade inatt och sedan en balträning på det halv två wihoo! Känns som jag är femton igen??

7 april

I torsdags åkte jag till issa sen blev det utgång på sliver med mina älsklingar issa, jessica och emelie. Hade en jätterolig kväll vilket var ett tag sedan! Igår mötte jag alexandra och erika en stund sen var jag hemma resten av kvällen. Idag är det påskafton så glad påsk på er alla! Kram

2 april

Imorse åkte Arvid för att göra lumpen. Vi ses antagligen på studenten eller balen nästa gång!
Åkte med frida och mathilda en sväng till Ikano efter skolan och kikade efter balskor. & nu ska jag duscha, vi hörs!


1 april

Rolig kväll igår! Idag blev det ingen balträning för sebbe skulle till nyköping, rätt skönt ändå. Är sjuk så ska spendera dagen i sängen och sedan försöka plugga lite :)

RSS 2.0