how could you do this

Träffade ihssan en stund igår innan han försvann iväg. ATM sitter jag hemma fick sluta vid tre idag så det var skönt, bokade en tid i stan sedan hälsade jag på mathilda på bikbok hon verkar leva livet där! Köpte ett par nya brillor och mathilda visade mig skiiiiiiiitfina bikinis ÅH LÄNGTAR. Imorgon ska vi två luncha, kul. Annars så är jag fortfarande irreterad,ledsen,ensam,arg och besviken. Lite glad i kanten kanske.......

Love the way you lieee

Min dag hittils i detalj

Var på sjukhuset vid tio i åtta imorse.. hann precis in hehe.. Kom hem vid tjugo över åtta och somnade, vaknade kvart över tio i tron om att jag försovit mig vart skitstressad. Fixade mig snabbt på en kvart och precis när jag är klar att gå kan jag inte hitta min nyckel. Slutade med att jag fick gå ut via bakdörren och sedan fick mamma åka hem för att låsa på lunchen. Kom till praktiken och de sa att det egentligen var olönt att jag bara skulle vara där 1,5 timma.. övade igenom mitt muntliga svenska prov en gång sedan damsög jag hela butiken och märkte varor. Käkade lunch snabbt kvart i tolv och sedan sprang jag till h&m för att betala min topp jag hade hängt undan. Råkar precis missa 16 bussen till skolan men hann som tur med en annan buss så jag kom ikapp på rece. Kom till skolan, kul att träffa hela klassen igen MY BABYS <3 Gjorde muntliga provet först av alla gick helt okej. Slutade vid fyra och hann med bussen tio över. Åkte till federal för att kolla min piercing (haft smärtor) han sa att jag har skavsår under huden och det antagligen kommer läka inom tre dagar annars ska jag tillbaka. Gick (obeservera GICK haha) sedan hela vägen hem från abisko och tog det lungt ett tag. Snart ska jag och mamma åka till hennes jobb för att scanna in ett foto till mtt cv woho. Ikväll ska jag plugga och fixa lite saker, hinner aldrig andas.



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Tur att man har kalender på mobilen! Min mobil plingade till nyss och jag insåg att jag ska befinna mig på röntgen @ sjukhuset imorgon 07.40, YES KUL min dag blir bättre och bättre jag som trodde det var på torsdag.. Ihssan skulle skjutsat mig men han har annat för sig så får gå upp väldigt tidigt imorgon och jag som nu är van att börja vid elva

fy helvete vad irreterad jag blir

I’m selfish, impatient, and a little insecure

Vilken jävla dag. Kom hem och käkade, sov i två timmar, pluggat lite grann, ätit igen och nu ska jag kolla fortsättningen på DH och efter det BB. Fy satan nästan farligt att fastna i serier.. Ska försöka ringa älskling sedan och be han komma hit behöver klaga lite över mitt liv till någon.

Crash And Burn

Slutade jobba vid tre idag och nu har jag precis kommit hem. Fick sms av Milad att vi har nationella prov imorgon?? jag som trodde det var på torsdag. Ringde i panik till linnéa som ringde anna som förklarade att de hade flyttat provet. Är så irreterad på allt annat idag också speciellt äckliga människor, twi. Eftersom min praktikplats inte vet att jag ska ha provet imorgon måste jag åka in och jobba på morgonen vilket jag hade sluppit om det var torsdagen.... ÅHHHH nu ska jag äta

Welcome to paradise

Idag har jag jobbat från elva till två, skönt att få sluta tidigt. Mötte upp älskling i stan sen åkte vi hem för att sova i tre timmar.. Snart ska jag försöka ta tag i pluggandet uääk!



Love is a mirror that shines through your eyes




Bilder på mig och maggan från när vi gick i sjuan och var unga och dumma..

Igår hängde jag med maggan på fest i lambohov. Snart ett år sedan jag var i lambo town tänk att man hängde där nästan jämt ett tag haha! Träffade på några roliga personer jag inte träffat på länge och det var verkligen kul :) Eftersom vi ställde om klockan till sommartid igår blev det lite strul med bussarna men höglund skjutsade som tur var hem mig,maggan,emmie och johanna vid tre. Jag gick hem för att äta och somnade vid fem kanske och senare väckte älskling mig när han kom. Sov länge imorse och började kolla på en film men sedan åkte ihssan iväg. Ikväll blir det mys söndag framför tvn och lasange till middag! Vi har nu ätit lasange fyra söndagar i rad utan att tänka på det lite roligt sådär :)

Förresten färgade jag mitt hår igår flera nyanser ljusare, inte för att det syns mycket men jag blev nöjd!

We can make love anytime that you like

Följde med alexandra,sahar och elin på fest i berga igår, alltid roligt att träffa dem! Jag mötte senare upp ihssan vid halv ett ungefär, vi åkte och bytte bil sen köpte vi mcdonalds mat och drog hem för att sova. Idag tog vi en lång sovmorgon sedan har vi kollat på "walking tall" den var riktigt bra. Kvällen ska spenderas hemma med massa godis..hejs!


finisar

why are you so obsessed with me?

Idag har jag jobbat, kom till och med tio minuter tidigt hade lite skuldkänslor för igår..Käkade lunch tillsammans med Cornelia och en killkompis till henne på sibylla , men det var inte någon höjdare och dyrt var det med! Idag var även Johannas sista dag så hon bjöd på kladdkaka och vi fikade en lång stund strax efter lunch. Kommer sakna Johanna resterande två veckor det är ju supertråkigt att vara ensam.. Slutade vid halv fyra sedan skjutsade älskling hem mig!

Jag älskar dig


Fick rosor av min älskling nyss!

i'll love you till the end

Försov mig till praktiken idag. Hade ställt klockan på nio men orkade inte gå upp och sedan väcker mamma mig kvart över TOLV! Stressade som en idiot men när jag kom dit såg ägaren riktigt förbannat ut och sa att jag kunde lika gärna gå hem för att jag var för sen. Besviken på mig själv tog jag en runda på stan sedan åkte jag hem och ihssan kom till mig. Vi har kollat på film sedan åkte han hemåt. Nu ska jag förkorta ner mitt pm och skicka in!

why is it so hard for us?

Slutade praktiken tjugo i fyra idag sedan träffade jag alexandra och traskade runt på stan lite och en snabbis mot ikano för att sedan åka hem. Varit med ihssan resten av kvällen och nu ska jag sova, godnatt!

i pick the world up and ima drop it on your fuckin head

Varit uppe sedan klockan tio i åtta imorse. Jag gick upp, drog på mig mjukis och gick till sjukgymnasten. Visar sig nu att min 'knöl' i ryggen inte är skulderbladet som ryggspecialisten trodde utan eventuellt en spricka eller en benbit som flyttat sig. Fått ännu en övning att göra så nu ska jag göra fem stycken, puuh jobbigt. Om tjugo drar väl jag mig mot bussen tror att jag slutar vid fyra idag och det blir en stund på stan efteråt!

i'll never ask you to change

Praktiken gick helt okej idag, jag och johanna gick kors och tvärs i stan för att leta efter drottninggatan (ja jag vet hur patetiskt det låter) vi skulle lämna en leverans och inte en liten utan en stor jäkla sackosäck, rolig syn för åskådarna inne på mcdonalds! Vi hittade fram tillslut iallafall.. Jag trodde precis att jag hade gjort klart mitt pm till nationella proven som ska vara inlämnat på torsdag men sen ringer linnéa och nämner att det högst får vara 300 ord. Nu har jag förkortat så långt det går och mejlat ramona!

vädret idag var ju bara U N D E R B A R T

i got shot with an broken arrow

Kom i tid till praktiken klockan elva imorse och dagen flöt på. Fanns inte mycket att göra alls men jag ska försöka stå ut en vecka och se om jag hittar något nytt annars får väl jag hänga i skolan! Fick sluta tre så jag jobbade bara fyra timmar men det kändes som en evighet! Tog en liten shoppingtur för mig själv och mötte frida en stund. Sedan kom ihssan och hämtade upp mig och vi åkte hem och såg färdigt filmen eftersom vi aldrig gjorde det igår. Klockan fem skjutsade han in mig till stan och jag drog till subway för att käka med Frida,Frida,Cornelia och Elin. Idag fyller nämligen fridapullan arton år, grattis! Nu har jag precis kommit hem och ska snart sätta igång med att skriva mitt pm inför nationella proven!

If you fall asleep down by the water, baby I´ll carry you, all the way home.

Hängde med pojkvännen igår. Vi skjutsade några av hans vänner för att sedan dra in till stan och fika på cioccolata,  efter det spelade han bort lite pengar på plaza, köpte redbull och sedan drog vi hem och jag somnade direkt. Idag har jag glassat i solen i 40 minuter lite senare kommer ihssan och vi ska se färdigt filmen vi började kolla på imorse. Ikväll blir det en söndag framför tvn och imorgon börjar praktiken!

Nu ska vi käka smörgåstårta för att fira min namsdag i efterhand!




all eyes on me

Var på stan en stund efter skolan och det blev lite shopping innan jag tog bussen hemåt! Somnade när jag kom hem och pappa ringde och väckte mig vid sex. Ihssan är i stockholm med jobbet och kommer sent till mig ikväll så ska mysa i soffan med min mamma och syster tills dess!

Bytte min piercing igår men den var för jobbig så idag satte jag i min läkepiercing. Börjar nästan grina när man ska byta piercing jag tycker det är så konstig känsla...

i could really need a wish right now

Hemma från tandläkaren! Har lite småhål, måste sköta mina tänder bättre! Snart har det gått en timma och jag får käka något innan jag tar bussen till skolan som går vid elva. Tills dess ska jag halvsova lite, hejs!

just hold my hand and never let me go..♥

Efter att jag kom hem sov jag i 2,5 timme och nu sitter jag här! Snart ska jag ta mig ett bad och göra hårinpackning och efter det ska jag käka och göra mina sjukgymnast övningar innan ihssan kommer hit och kollar på BB med mig! Imorgon ska jag vara hos tandläkaren klockan åtta efter det drar jag hem igen och sover någon timma för imorgon börjar jag tolv!

hänger i skolan..

Sitter i skolan och har styling. Om tjugo minuter är det frukost sen väntar en stylinglektion till, lunch och till sist estet. Efter skolan ska jag in till stan och prata med min praktikplats!


free as a bird

Sjukgymnasten imorse gick bra! Fick fyra övningar jag ska göra hemma en gång om dagen med ett gummiband, (skitjobbigt). Tog bussen till skolan halv tio och genomled dagen där. Sista lektionen som var matte kom mamma för att checka läget på våra mattelektioner, det gick väl sådär. Drog till ikano en snabbis med mamma och fia, köpte bla hårinpackning mitt hår har dött helt och hållet. Sedan åkte vi hemåt och ihssan kom till mig. Vi satt nyss och käkade blåbärspaj framför bb, såå gott! Nu ahr han dragit hem och jag ska lägga mig för att sova är JÄTTETRÖTT.

all my troubles seem so far away

Nu har mitt hjärta precis åkt hem och jag ska borsta tänderna sedan blir det sängen! Jag sov aldrig förut och är jättetrött nu.. imorgon klockan åtta ska jag vara hos min sjukgymnast, känns bra. Gdnatt

Tänk hur fort tiden kan förändras

Jag och ihssan somnade vid nio igår och sov till halv tolv?! sedan gick jag upp och borstade tänderna innan vi somnade om igen, var ändå lika trött när vi gick upp imorse! Fick reda på att vi har nationella prov i svenska under praktiken, jättekul verkligen! Redan nästa vecka börjar vår tre veckors praktik, kunde inte komma ett sämre tillfälle än just nu hinner knappt andas innan dagarna försvinner. Kommer sakna min lilla klass massvis faktiskt gillar inte ens min praktikplats.. uäk. Nu har jag precis kommit hem och hunnit käka! Jag tror att jag ska sova en timma eller två innan ihssan kommer hit, hörs

sometimes i think of you and wonder where you are

Igår var jag på ikano med mamma och min syster, vi kom nog hem vid femtiden ungefär. På kvällen kollade jag lite på big brother och senare träffade jag ihssan och pratade med honom ett bra tag, vår kärlek är så stark min älskling!. Idag har jag haft två långa lektioner i skolan sen tog jag bussen hem och hann sova i en halvtimma ungefär tills jag vaknar av att Maggan väcker mig haha! Vi tog bussen in till stan och solade på squash center, det var väldigt bra där faktiskt! Efter det blev det en runda på stan och nu ska jag käka, hejs



-

rostig kärlek

Åkte in till stan och träffade Sahar,Alexandra, Erika och Elin igår för att fika på cioccolata. Vi hade det trevligt och pratade om allt möjligt. Erika drog hem vid elva medans vi andra stannade kvar i stan och vid halv ett tog jag och sahar bussen till mig och vi snackade lite. Jag gick hem för att byta jacka sedan följde jag sahar till vallaplan där även alexandra kom med bussen, sedan gick äggen hem till ryd och jag gick hemåt.


I rather cry for you than smile with somebody else

ibland är sanningen kall

Var med några från min klass i Nkpg, vi stannade bara en timme på uf-mässan men ändå så tog det mig fem timmar från att jag åkte hemifrån till att jag kom hem, jobbigt! Ihssan är i stockholm men kommer eventuellt hem ikväll så jag märker väl om han dyker upp eller inte. Ångrar att jag inte stannade hemma idag och gick till sjukgymnasten istället, hatar att uf-mässan ska vara obligatorisk. Sov jättedåligt inatt och har haft ont i nyckelbenet hela dagen, tur att jag slipper idrotten imorgon iallafall!

instead of watching me - you should be reaching me.

Sista lektionen i skolan typ tio minuter innan vi slutade så slog jag och elin våra kloka huvuden ihop och kom på att vi borde ha våra första lektioner inställda imorgon eftersom vår lärare ska åka till Nkpg med UF på morgonen direkt. Vi gick och pratade med dem och mycket riktigt så börjar vi inte förrän TJUGO I TOLV imorgon, kul att man säger det till eleverna då! Sen tog jag bussen hem bokade om min sjukgymnasttid för tredje gången till klockan åtta nästa onsdag och klämde i mig en semla med vaniljkräm (det var riktigt äckligt, mandelmassa ska det vara). Sen dess har jag sovit och det var skönt, härligt med sovmorgon imorgon och uf-mässa hela dagen är JÄTTEGLAD!!!

Saknar mini!


vårkänslor

Igår fyllde jag och min fina ihssan tio månader och han fyllde dessutom 22 år! Grattis mitt hjärta. Mamma skjutsade mig till honom när hon kom hem efter jobbet igår och jag sov hos honom. Imorse tog vi bussen tillsammans vid halv sju och stackars älskling började inte förrän elva. Nu sitter jag iallafall hemma och ihssan var här för en stund sedan och väckte mig men nu har han åkt. Härligt att vädret börjar vända förresten, längtar efter att byta ut dunjackan till en vårjacka!

I helgen var min moster, hennes man och mina två kusiner här och det var jätteroligt att träffa dem!


en bild på mig och elsa från i julas

-

RSS 2.0